Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.07.2006, 09:32   #1
Malggosia
Guest

Domyślnie Simowa Aleja 3 by Malggosia [BRAK ZDJĘĆ]

Jest to pierwszy domek, który wstawiam na to forum. Domek jest przystosowany dla radziny trzy osobowej: małżeństwo z dzieckiem.

WYMAGANE DODATKI
Znów nie jestem pewna. Starałam się zbudować domek tylko w jednym dodatku, ale nie wiem czy mi to wyszło. Więc na pewno jest to dodatek Sims 2 Nocne Życie. Reszty nie jestem pewne. Więc sprawdzcie u siebie.

To już wszystkie. Mam nadzieję że się wam spodoba :mrgreen:

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:55

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.07.2006, 09:57   #2
Kika
Guest

Domyślnie

Jeeest pierwsza!!! xP Bryła na zewnątrz mi się nie podoba wewnątrz super oprócz salonu xP ogródek spoko a ocenka to 8\10

pozdro Kika :wacko: jeszcze własny biznes

Ostatnio edytowane przez Kika : 17.07.2006 - 10:00

stare 17.07.2006, 10:04   #3
kataryna1
Guest

Domyślnie

A mnie ten domek się podoba I to bardzo. Rewelacyjny wygląd z zewnątrz. Niby prosty, a jednak jest w nim jakiś urok Ogródek śliczny. Wnetrze cudne, w ciepłych barwach. Czyli same zalety. Gratuluję.

stare 17.07.2006, 13:02   #4
Skate_misia
Guest

ThumbsUp

Domek śliczny... Bryła OK. Wszystko inne też, a salon znowu taki sobie lecz w tym zestawieniu wygląda cudnie! 100/100 I jeszcze więcej takich domków! Dasz do ściągnięcia???

stare 17.07.2006, 18:57   #5
krolik1995
Guest

Domyślnie

Świetny wygląd! Ogród prześliczny a pokoje (a zwłaszcza dla dziecka) CUDO!! 10/10 !!

stare 18.07.2006, 11:42   #6
kacia
Guest

Domyślnie

Tak średniawy. Po co pisezsz jakie są wymagane dodatki skoro nie ma linku. Bezsensu O_o

stare 18.07.2006, 17:19   #7
Balbina
Guest

Domyślnie

A moge wiedziec skad masz dodatki??
Domek jest bardzo fajny, utrzymany w nowoczesnym stylu i naprawde dobrze umeblowany. Przyczepic sie czegos musze kolumny nie pasuja do reszty, wszystko nowoczesne, a kolumny psuja caly ten efekt. Nie podoab mi sie tez ten dywan w lazience i w kuchni
8/10 za te kolumny i dywany

stare 18.07.2006, 19:33   #8
miklika
Guest

Domyślnie

Dom z zewnatrz jak i wewnatrz jest jasny, wiklinowy dlatego do calosci nie pasuje mi ten salon i ciemne- czarne lozko w sypialni, tak ogolnie jest oki z checia bym tam zamieszkala 8/10

stare 19.07.2006, 10:12   #9
NINKAA92
Guest

Domyślnie

Oh goddddd! Posłuchaj dziewczyno! Nawet jeśli domek budowałaś tylko na wb, a masz dodatki nż, ns i wb to i tak wejdzie tylko temu co ma nż, ns i wb! A domek ogólnie to ładny wewnatrz, ale okropnie dużo dodatków!

stare 19.07.2006, 12:38   #10
ola-misia
Guest

Domyślnie

Domek bardzo mi się podoba
Z dodatkami świetnie sie prezentuje...

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania