|
|
#1 |
|
Guest
|
Hey !!
Postanowiłam, że założe temat na którym będę pokazywała wam simki mojego autorstwa. Które mam nadzieję spodobają się wam Na dobry początek dam wam 2 simki, bo więcej niemiałam czasu zrobić Oto one : Natalia Vanilla Moim zdaniem jest śliczna. Bardzo mi się podoba Marta Morella Nielubie bladych simek, ale jej taka karnacja pasuje Sami je ocencie !! |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Natalia rzeczywiście śliczna, tylko ma trochę za bardzo wysuniętą dolną część twarzy (?)
Ale bardzo ładna, chociaż szkoda, że makijaż maxisowski. Szkoda, że nie ma żadnych kolczyków.Marta ma ładne włosy i oczy, ale nie podobają mi się brwi, makijaż... No i dałabym jej jakiś naszyjnik, kolczyki, cokolwiek z biżuterii. Ale ogólnie jest całkiem ładna ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
Wiki, dzieki za miły komentarz co do Natalli, ale gdybyś się przyjżała to szminka nie jest maxisowska No ale i tak thx
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Oj, w takim razie przepraszam ^^ Wyglądają jak maxisowskie : ) Zwracam honor ^^
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
U was też tak gooooooorąco ?? Jesheli tak to zapraszam na egzotyczną plażę xD |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Bajeranckie.
Gratuluje super gustu! |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Bardzo ładne simki,zwłaszcza ta pierwsza.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Nie podoba mi sie tylko to ze te simki mają jednakowa twarz (ta pierwsza w grze) a omijając to to nawet ladne sa te simki
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Heeey
Sorki że nie dawałam tak długo odpowiedzi, ale w końcu mam czas. simki chciałam dać wczoraj, ale coś forum nie chodziło. No to... ELWIRA VANESSA MAGDA Ja może lepiej nie będę komentowała ich wyglądu, sami napiszcie co o nich sądzicie. Nie uważam że są "ładne" bo sa jakie są Ale moim zdaniem najładniejszajest Elwira. A zrobiłam różneee bo nie chciałam żeby były podobne tak jak te pierwsze Niewiem jakim cudem 'CoRnEliA ' zauważyła że mają jednakową twarz ! No serioo... budowa twarzy jest taka sama. Z tej simki z tymi włosami jak się układają po zdjęciu tej takiej czapki "na bok" z dziwną, chińską sukienką. No i to na tyle. Oceniajcie !! |
|
|
#10 |
|
Guest
|
No ładne, moim zdaniem
Tylko że popełniasz błąd, który jest obecny w wiekszosci tematów; zbyt mocno trzymasz sie maxisowych stylow twarzy. Bez dodatkow wygladaly by jak 'zwykle' simy... troche abrdziej popracuj nad detalami (ja tylko proponuje xd)
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|