![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No dobra, postanowiłam pochwalić się moim nowym, totalnie maxisowym domem. Chyba jeszcze nie do końca nauczyłam się żyć bez dodatków z sieci, ale staram się i właśnie poniżej znajduje się pierwszy tego efekt. Czyli, tak zwany, dom 'clean'. I to 'clean' w stu procentach (chyba jestem z siebie dumna). Nazwa domu nijak się ma do jego wnętrza i ogólnie całości. Ogródka praktycznie w ogóle nie ma (ale chyba nie wygląda to jakoś strasznie źle), dach jest raczej do kitu, ale innego nie umiałm zrobić. Nie jest to jakaś perła architektury nowoczesnej czy coś, tylko mały domek na parceli 3/2 (chyba, jeśli dobrze pamietam), funkcjonalny i kosztujący coś koło 60 tys. Chcę uprzedzić, że nie traktuję tego całego budowania na poważnie i nie zamierzam kiedyś uzyskać rangi 'simowego architekta' czy czegoś takiego, w związku z czym buduję dla siebie i tak, żeby mi się podobało. Ten dom też mi się podoba
![]() Zapomniałam powiedzieć, że dom jest przystosowany dla jednego sima, ewentualnie dwóch, żyjących w stosunkach preferujących jedno łóżko oraz jednego zwierzęcia, raczej kota (psu niepotrzebny drapak i kocimiętka). KONIEC. Mam nadzieję, że zdjęcia się wyświetlą... Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 22:07 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|