Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.12.2006, 10:58   #1
F@ith
Guest

Domyślnie Tylko sie zabić;(;(;( Pomóżcie!!!!!!

Dwa dni temu wyinstalowałam sims 2:szyk i elegancja. No i wszystkie dodatki mi sie skasowały też. Włączam Własny Biznes i wszystko pięknie i wogóle. Na parcele wkońcu mogłam wejść. No to wyłączyłam gre i zaczęłam ściągać dodatki. Nawet 1GB nie przekraczają, bo przedtem to było chyba 3GB. Włączam gre no i pokazuje sie ten napis Sims 2:Własny Biznes i sie ładuje, ale w połowie się zatrzymuje i takjakby gra sie zaciełą czy cos, a muzyka dalej gra;/ Co jest?! Pomóżcie!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.12.2006, 11:01   #2
F@ith
Guest

Domyślnie

I chciałam jeszcze dodać, że gdy włączam raz to nie idzie i dopiero za drugim razem gra się włącza.

Pomóżcie!!!!! Prosze!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2006, 12:51   #3
Sendri

Reputacja: 10
Domyślnie

Jeśli to pirat to chyba tak zostanie ;( Ja miałam podobny problem, bo gdy chciałam zainstalować pirackie szyk i elegancja do oryginału z wszystkimi dodatkami simsy były po angielsku i też wszystko się wykasowało. Niewiem czy dobrze mówię, dla pewności spytaj kogoś jeszcze.
Sendri jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2006, 13:02   #4
gregorycroft
Guest

Domyślnie

Ehh moze szkodliwy dodatek z neta?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2006, 13:09   #5
F@ith
Guest

Domyślnie

Nie... Nie szkodliwy dodatek:/ Bo sciągałam z modthesims, xmsims i paru znanych stronek:/ Kiedyś też miałam dodatki z tych stronek i działało.
Pomózcie!!!!!!1
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2006, 13:16   #6
magda1984

Reputacja: 10
Domyślnie

Ale wkońcu mogłaś trafić na szkodliwy dodatek

proponuje odinstalowanie wszystkich Simsów i powtórną instalacje bez dodatków z neta- wtedy będzie dobrze chodzilo ;-)

I zeby z powodu Simsow sie zabijac???(patrz tytuł tematu)
magda1984 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2006, 13:38   #7
Monitkowa

Reputacja: 15
Domyślnie

Cytat:
Napisał F@ith
Nie... Nie szkodliwy dodatek:/ Bo sciągałam z modthesims, xmsims i paru znanych stronek:/ Kiedyś też miałam dodatki z tych stronek i działało.
Pomózcie!!!!!!1
Na modthesims czy nie - i tak możesz trafić na takiego złośliwego hacka...
Ja napszykład ściągnęłam expres do kawy a dostałam "coś" co zawieszało mi grę.
PS> Na modthesims conajmniej 1/20 userów to hackerzy
stare 12.12.2006, 18:20   #8
F@ith
Guest

Domyślnie

Faktycznie wadliwy dodatek:/ Odinstalowałam gre i zainstalowałam ponownie bez dodatków.Chodziła dobrze i gdy wkleiłam wszystkie dodatki w folderze Downloads gra zatrzymala sie przy 'Zbieranie całodziennych utargów' jak sie zaczynają łądowac simsy takie coś jest. Nie móicie mi, żeby usunać wszytskie dodatki, bo tego nie zrobie poświeciłam 12 godzin na zbieranie tego wszystkiego! Pytanie... JAk znaleść szkodliwy dodatek?! Musi byc jakiś sposób
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2006, 19:52   #9
gregorycroft
Guest

Domyślnie

Spróbuj pousuwać hacki i te inne. Jak to nie zadziała to usuń wszystkie dodatki - to jedyne wyjście. Wtedy pościągaj sobie dodatki jeśli chcesz z 4eversimfantasty, bo tam wszystkie są nieszkodliwe (sam takie mam - oczywiście te darmowe ). Ewentualnie pościągaj jakieś tam rzeczy z modthesims2, ale staraj się wybierać subiektywnie sprawiające dobre wrażenie dodatki, a jeśli hacki to tylko przetestowane.

Ma nadzieje, że pomogłem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.12.2006, 16:15   #10
Ania19
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał magda1984

proponuje odinstalowanie wszystkich Simsów i powtórną instalacje bez dodatków z neta- wtedy będzie dobrze chodzilo ;-)
Dziecinko, coś ci się chyba pomieszało. Jesttaki program, nazywa się toto CONTENT MANAGER. Pobiera się to LEGALNIE z internetu, odpala się i programik sprawdza czy nie masz pokopanych dodatków. Jeśli masz, to program po zakończeniu sprawdzania, zaznacza pliki, które są nie wporządku, albo są zdublowane (wgrane dwa razy). Trzeba usunąć zaznaczone dodatki i po problemie!!Nie trzeba, jak ty to powiedziałaś "odinstalowywać wszystkich Simsów"!!!!

Aha, F@ith, jak chcesz, mogę ci wysłać programik na maila. Jak chcesz, to napisz mi na PM, to ci wyślę. Pozdrawiam. Albo napisz tutaj, to też wyślę

Ostatnio edytowane przez Ania19 : 17.12.2006 - 06:40
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania