![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pora na moje drugie architektoniczne dzieło na tym forum. Nie wiem czy dom będzie się podobał, ale wg mnie nadaje się on do pokazu publicznego.
Mieszka w nim czteroosobowa rodzina Kulczyków. Dopiero co się do niego wprowadzili... No to ja już nic więcej nie mówię, tylko dodaję foteczki ![]() ![]() Domek z przodu. ![]() Domek z boku. ![]() Domek z tyłu. ![]() Drugi bok domku ![]() ![]() Rzut na parter. ![]() Rzut na piętro. ![]() Salon ![]() Salon cd. ![]() Garaż. ![]() Kuchnia połączona z jadalnią. ![]() Kuchnia. ![]() Ogródek ![]() ![]() Korytarz na górze. ![]() Sypialnia rodziców. ![]() Sypialnia rodziców cd. ![]() Taras rodziców. ![]() Łazienka rodziców. ![]() Łazienka dzieci. ![]() Łazienka dzieci cd. ![]() Pokój syna. ![]() Pokój syna cd. ![]() Pokój córki. ![]() Pokój córki cd. No to na tyle. Komentujcie i oceniajcie. Pozdrówka dla wszystkich :0. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. 1)Zauważyłam braki jednej fotki korytarza na górze. Jak będę miała czas to jak najszybciej ją dodam. 2) Fotki tutaj nie wyświetlają się w najlepszej jakości ;/. Lepsze zdjęcia w pełnej okazałości możecie zobaczyć TUTAJ Ostatnio edytowane przez olinkaz93 : 12.07.2007 - 11:29 Powód: Nie wiem czemu, ale nie wyswietlało fotek ;/ |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|