![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
znudziło cię ciągłe wpisywanie kodu na manipulację terenem?
znudziło cię ciągłe wpisywanie kodu na zapraszanie większej ilości osób na imprezy? lub masz dośc ciągłego wpisania kodu move_objects on? jak tak dobrze trafił(e\a)ś To jest proste (znowu?) lista kodów do simów jest tu link wchodzimy w<b> MOJE DOKUMENTY\EA GAMES\THESIMS2\CONFIG\userstartup.cheat </b>za pomocą edytora tekstu najlepiej notatnika ujżycie pusty tekst chyba że macie moda na brak cenzury zainstalowanego to zobaczycie tam pewien napis - to kod na brak cenzury to właśnie tak działa piszemy tam po prostu kod jaki chcemy mniec po włączeniu gry na przykład <b> move_objects on </b>wpisujemy tam ten kod włączamy grę i włączamy tryb budowania\kupowania i klikamy na sima (podczas gry nie włączając żadnego kodu [{żeby sprawdzic czy masz to dobrze zrobione}]) jeżeli nie włączał(e\a)ś move_objects on a sima możesz przemieścic to zrobił(e\a) to poprawnie tak. możesz tam wklejac dowolny inny kod jak i ten na cenzure ![]() Mam nadzieje że wyraziłem się jasno. jak nie to pytajcie mnie o wszystko(prawie). Ostatnio edytowane przez Caesum : 11.08.2023 - 09:33 |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dzięki denisgruba |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja w C:\MOJE DOKUMENTY\EA GAMES\THESIMS2\CONFIG nie mam czegoś takiego jak "userstartup.cheat" . To zapewne było wyjaśnione bo widzę że w poprzednim poście Pawlo zacytował osobę o podobnym problemie ale ktoś chyba skasował posta z rozwiązaniem więc prosiłbym o pomoc.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Pragnę ponowić prośbę mojego przedmówcy: czy może ktoś napisać o jaki plik chodzi,,, bo jakoś takiego pliku mi brak... jak narazie zrozumiałam, że żeby mieć ten plik trzeba mieć jakiegoś patcha na cenzure czy coś w tym stylu... Mi on nie potrzebny ale zależy mi na tym całym pliku (musze wpisać kod do luster). Więc jak ktoś może, niech wyjaśni (plosieeee) jak to z tym wszystkim jest.... albo chociaż link na ten patch dać...
Ostatnio edytowane przez ewcia1992 : 03.03.2006 - 21:41 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Fajny poradnik. Przydatne
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A może można samemu jakoś ten plik utworzyć...
Tylko chyba wątpię, czy to będzie działać. Ale pytam z ciekawości, może wreszcie ktoś, tak jak Eveline zauważy wreszcie tą PrOśBę O pOmOc! Odpiszcie proszę, bo już to irytujące się staję ciągłe wpisywanie kodu przy starcie simsów za każdym razem... |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jak nie ma tego pliku to spróbujcie sami go utworzyć... i może zadziała a nawet powinno...
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dawno się nie odzywałem.
co do tego pliku na cenzure to chodzi o to że na komputerze jest nagrywany ten plik (global startup) lekko podmieniony.(Normalnie plik jest zwykłym [pustym] dokumentem tekstowym) z tym modemw środku jest ten kod (na cenzure) więc jak ktoś nie ma tego pliku to niech zainstaluje ten mod. i wpisze kody według uznania. lub pousuwa niektówe kody. jak co to piszczie. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja mam zainstalowany ten mod na cenzurę. I nie mam pliku o tej nazwie. Kiedy utworyłam go sama to też nie dało żadnego efektu.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|