![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
ma bardzo denerwujący problem...
jak wiecie moja gra jest zepsuta i na jakiś czas brat załatwił mi nową i najczęściej gram w balange i tam pewnego razu złyszałam dziwne dzwonki... pomyślałam że to Mikołaj ale dźwięk dobiegał od drzwi wejściowych więc patrze a przed drzwiami jest KOSTUCHA, lecz moja simka żyje. kostucha podbiegła do drzwi zadzwoniła i zaczeła bardzo szybko uciekać i tak jest co noc i przez to moja simka nie może spać! co mam zrobić z nawiedzoną kostuchą? |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wiecie co, to bardzo ciekawe,
przyznaję, że nic podobnego nigdy się nie przytrafiło ani mnie ani żadnemu z moich 'simujących' znajomych, ale może jest to jedna z "niespodzianek" jakie podobno ukrył w grze Maxis, Takie właśnie dziwne rzeczy jak strażak który ugasił pożar i zamiast zniknąć został pocieszać wdowę po spalonym nieboszczku mężu, Czy właśnie ten numer z Kostuchą... W Stanach to jest nawet dość popularne zajęcie wśród obywateli w różnym wieku, zwłaszcza w takich domko - miasteczkach. Dzwonią i chodu w krzaki. I tak pół godziny pod rząd. Aż ktoś nie wyrobi i psa wypuszcza ![]() To i tak miło, że u Ciebie Kostucha dzwoni raz i znika (to listonosz zawsze dzwoni dwa razy... ![]() A jedyne rozwiązanie jakie mi przychodzi do głowy to wklepanie sobie raz move_objects on i kasowanie Kostuchy jak tylko usłyszysz te dzwonki. Jeśli nie dojdzie do drzwi to nie zadzwoni i nie obudzi Twojej Simki. A jeśli ona śpi za innymi drzwiami to też się budzi na dźwięk dzwonka? |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
wlasnie... wiecie, to tak jak w zwierzakach, ten szop co wywala smieci, sim spi w najdalszym koncu mieszkania a i tak budzi sie gdy El Bandito wywala smieci.... szok. ostatnio postawilam miske z jedzieniem przed domem, no wiec dokarmiam wszelkie psy i koty i jakos szop sie nie pojawia...
swoja droga , szkoda ze dla tej kostuchy nie da sie miski wystawic... ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
hmm...
1. komputer nie spelnia wymagan 2. przeinstaluj gre 3. plytka jest porysowana 4. masz zle przegrane piraty ![]() ![]() ![]() hihi, nie no chyba to ze ci si nie pojawia nic to chyba nie problem, przynajmniej masz dorodna marchewe... bo krolik ci jej nie zjada ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
to jest bydy śmierdzący niedźwiedź :roll: bleee i tylko bruudzi i łazi jak baletnica :? a chyba nie ma sposobu żeby on przyszedł ... przyjamniej ja nie znam ... :roll:
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Do mnie ten misiek przyszedł juz kilka razy. Za każdym razem jak przychodzi to budzi wszystrkich simów!!!!
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ale w jakim dodatku jest ten niedzwiadek :? ????
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Catia to ty nigdy nie miałaś niedźwiadka? On jest napewno albo w światowym, albo w balandze albo w randce
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Do mnie nigdy nie przyszedł niedźwiadek. Raz wpadł klałn, ale zaraz sobie poszedł. Ja wam ludzie zazdroszczę!!
A porwali was kiedyś kosmici?? I jak to wygląda?? Co trzeba zrobić, żeby porwali?? Słyszałem, że gapić się przez teleskop! To prawda?? |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Kostucha | chili | The Sims 2: Problemy z grą | 6 | 05.02.2006 22:08 |
Kościlda i Kostucha | Kama2002 | The Sims 1: Rozszerzenia | 39 | 30.04.2004 20:53 |