![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Postanowiłam wreszcie pokazać światu domek nad którym naprawdę bardzo długo się męczyłam i jestem z niego zadowolona, bo to z pewnością najlepszy dom jaki w życiu wybudowałam
![]() Widok z zewnątrz: ![]() ![]() Widok z zewnątrz w nocy (przepraszam za kratki, ale nie chciało mi się czekać do wieczora i robiłam te zdjęcia w trybie kupowania) : Przedpokój: Kuchnia i jadalnia: ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() ![]() Pokój dziecka - chłopca w wieku szkolnym: ![]() ![]() Pokój dziecka - dziewczynki w wieku szkolnym: ![]() ![]() ![]() Nieduża łazienka na pierwszym piętrze: ![]() Duża łazienka na drugim piętrze: ![]() ![]() ![]() Korytarz na drugim piętrze: ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzut: To by było na tyle. Proszę o szczere opinie - jestem otwarta zarówno na krytykę jak i na pochwały ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:11 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 20
|
![]()
Bryła: nie za dobra. Taka jakaś prosta i ten kolor ścian. Wygląda to, jakby w ogóle były nie pomalowane. W sumie nie jest tak źle, ale z zewnątrz nie wygląda na nowoczesną budowlę. 7/10
Ogród: Hmm... niewiele mogę powiedzieć, bo stoi kilka drzewek i parę krzewów kwiatowych. Za bardzo nie ma co oceniać. Ale z tego co jest to jest całkiem przyzwoicie, nie za dużo, nie za mało, powiedzmy, że w sam raz. 8/10 Wnętrze ![]() Salon: No bardzo ładny ![]() Pokój chłopca: Może być. Nic do niego nie mam. Pokój dziewczynki: Także może być i także nic do niego nie mam. Podoba mi się łóżko na podeście ![]() Łazienki: No tego raczej nie za bardzo umiesz robić. Nie podobają mi się obie. Sypialnia: Jest najładniejszym pomieszczeniem w domu. Utrzymana w nowoczesnym stylu, ładna naprawdę. Dobrze dobrane kolory, tak trzymać. Za wnętrze daję ci 8.5/10 (za te łazienki i kuchnię ![]() 7/10 8/10 8.5/10 23.5/30 _______ Ostateczna ocena: 7.85/10 Buduj dalej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hmm podoba się mi najbardziej sypialnia :smirk: i salon :smirk: tylko ta zebra jakoś nie pasi i zgadzam się z Felgusiem, że kremowy dywan by bardziej pasował, i w pokoju dziewczynki to łóżko na podeście jest super (jak ty to zrobiłaś?). Oprócz tej zebry wszystko jest ok, moja ocenka to 9,5/10
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
hol i kuchnia z jadalnią są za duże. Psuje to przytulność. Meble mogłyby być lepsze, chociaż są nawet-nawet. Fajnie wygląda ta nutka japonizmu w sypialni
![]()
#5 |
Guest
|
![]()
Hmm... Połączenie przytulności z nowoczesnymi meblami nie zawsze jest dobre(?).
Bryła: oryginalna =) Ale teraz nie wygląda na jakieś dziwactwo. Przedpokój: możliwy dla oczu, ale nie zachwyca... Kuchnia i jadalnia: nie moja liga, czegoś tu brakuje, ale nie jest źle. Możlie, że właśnie zbyt schludnie, domowo, miło i za mało dodatków takich pierdółek... Salon: Tak, tak i jeszcze raz tak!!! Pokój chłopca: jest się do czego przyczepić - monotematyczny. Pokój dziewczynki: ok, super pomysł wykonanie lekko kuleje pod wpływem koloru, ale to dla dziewczynki, więc czego się spodziewać... Łazienki: ogółem fajne, choć trochę przytłaczające ![]() Sypialnia: Cudnie! Ogółem: 7/10 5- |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi sie podoba
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]()
Widzę, że wam najbardziej tak samo jak i mnie podoba się salon i sypialnia
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo podoba mi się dom. Nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Myślę, że powinnaś zrobić jeszcze kilka domów do pokazu, ponieważ masz talent. 10/10 Sądzę, że ta ocena cię nie zmieni na gorsze.
Bussi :* |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja pierwszy raz oceniam,więc proszę o wyrozumiałość.
Pierwszy rzut oka:Szczerze mówiąc,nie jest źle.Niezłe połączenie kolorów.10/10pkt Przedpokój:Fajne meble.Ale nie bardzo mi pasuje to połączenie drewna z zielenią.Wybacz,ale chomiczek nie pasuje do takiego domku.8(za chomika)/10pkt Kuchnia:Nie będę się czepiać.Nie cierpię wielkich pomieszczeń,a twoja kuchnia jest mała i przytulna.No i dobrze.Takie pomieszczenia mają urok w przeciwieństwie do dużych.10/10pkt Salon:Mógłby być nieco mniej umeblony.Ta zebra przyprawiła mnie o dreszcze,ponieważ jestem miłośniczką zwierząt i kiedy widzę dywany z zebry albo tygrysa...coś mi się robi.Tak to by było 2 pkt mniej ale ponieważ dobrze dobrałaś kolory-czerwony i biały to wybaczę za duże umeblowanie.9/10pkt Pokój chłopca:Wszystko dobrane pod kolor i tematykę.Wyraźnie widać że chłopiec interesuje się kosmosem.10/10pkt Pokój dziewczynki ![]() Mała łazienka:W ogóle mi się nie podoba.Biała i nudna.Punkt za meble 2/10pkt Duża łazienka:No,no,tu już mi się BARDZO podoba.Wszystko tu jest świetne.10/10pkt Sypialnia:Superancko zrobiona.10/10pkt Całokształt:Ekstra.Moja sugestia:daj ten domek do ściągnięcia!!!! Ocena:5+ |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła jest świetna, mi się podoba. Lubię bryły tego typu. Wnętrza również są ładne, jednak strasznie nie podoba mi się pokój chłopca w wieku szkolnym. Nie znoszę tych "kosmicznych" zestawów. Mam nadzieję, że Cię to nie zrazi. Kuchnio - jadalnia byłaby nawet niezła, gdyby nie ta ceglana tapeta. Ona w ogóle tam nie pasuję i psuję cały efekt.
Moim największym zastrzeżeniem do tego domku jest to, że niektóre pomieszczenie są, że tak powiem: klasyczne, inne nowoczesne, a jeszcze inne w ogóle odbiegają od reszty pokoi. To wielki minus. Owszem, lubię łączone style, ale musi być to połączone ze smakiem i stylem. Jednocześnie nie sugeruję, że jesteś bezguściem, o nie nie nie! Mam nadzieję, że nie znienawidzisz mnie za tą ocenę. Po prostu nie lubię słodzić i na silę dawać pozytywów. Pozdrawiam, Iga. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|