![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam wielki problem z dodatkiem gry 4pory roku.najpierw gra mi sie zacinała,a później po dłuższym czasie zaczęła mi mulic kompa no wiecie zawieszał sie i wogóle .Wiec zrobiłam format kompa tak jak mi radzono na innym forum i to podziałało,ale niestety dla pewności i bezpieczeństwa wgrałam simsy2 i 4pr od nowa żeby byc pewną że teraz wszystko będzie działało jak należy no i póki co jest wszystko dobrze,ale nie na długo.Ponieważ chce sobie pościągać te same dodatki z neta które miałam no wiecie ubrania włosy itp.rzeczy ale tu pojawia sie problem dla próby ściągnęłam 1dodatek który najbardziej sie psuł przed formatem były to oczy z tej str. 2od dołu http://www.parsimonious.org/fashion2/eyes/3.shtml i okazało sie ze są one znowu zepsute sa rozmazane i nie ma wtedy tego efektu jaki ma być podobnie jest z makijażem z tej samej str.i niektórymi ubraniami a muszę zauważyć że gdy grałam tylko na podstawowej wersji czyli ts2 to te dodatki były bardzo wyraziste i piękne dlatego proszę o pomoc jeśli znacie przyczynę czemu może tak być ze te dodatki są rozmazane/niewyraźne i umiecie coś na to poradzić, to proszę o pomoc, gdyż nie chcę, żeby sie okazało, że znów muszę zrobić formata bo mama mnie zabije
![]() Ostatnio edytowane przez Alatáriël : 25.01.2008 - 18:21 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
a ile masz ram-u??
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jeśli dobrze myślę, masz tekstury ustawione na niskie. Ustaw na wysokie i będzie git xD
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
OJ NIE WIEM????a gdzie sie to sprawdza????jedyne co wiem to to ze mam 1GB pamieci i ze mam windowsa xp bo to brat kupywal kompa a tera go nie ma na chacie a nie wiem gdzie on te papiery od kompa schowal:/ tekstury???? a co to jest i gdzie sie to przestawia????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dzieki Adria95 sprubuje tak zrobic i wtedy napisze czy wszystko jest ok.POZDRO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Adria 95 DZIEKUJE!!!!!!!!!!! udalo mi sie wszystko jest wyrazne kazdy malutki szczegul;ik DZIEKI WIELKIE Buziole :* :tu: temat do zamkniecia
![]() Ostatnio edytowane przez KAJA401 : 03.02.2008 - 14:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|