![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ładny , ładny lecz kilka rzeczy mi nie zbyt przypadła do gustu : )
-sypialnia gospodarzy jak dla mnie troche za ciasna -meble w pokoju Bartka moim zdaniem nie pasują do ścian i podłogi -Pokój Karoliny też nie w moim stylu , ale tu odrazu widać że pokój jest dopasowany do właścicielki ![]() ![]() To tyle , do reszty nie mam zarzutów . Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Najbardziej podoba mi się front domu, fajnie dom jest wysunięty w lewo.
Szkoda, że dałaś tak jasny podjazd do garażu, wydaje mi się, że lepiej by wyglądał troche ciemniejszy. Wejście do domu powinnaś odznaczyć ciemniejszym kolorem bo tak to się bardzo zlewa . Drzwi wejściowe też są jakby z innej bajki. W salonie nie podba mi się sofa, podłoga i ściany. Sofa zbyt jasna a podłoga się gryzie ze ścianami. Wyposażenie kuchenne też niewspółgra ze soba. Pokoje Justyny i Karoliny są świetne widzać, że dziewczyny mają różne upodobania i charaktery za to duży plus. ![]() Ostatnio edytowane przez Komurka : 12.11.2007 - 10:09 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dzięki za ocenki
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi się domek, jest ładny, "prosty" i realistyczny.Kolory pasują do siebie, a meble są ciekawie poustawiane.Jedyne co mi się tu nie podoba to dodatki z neta.Moja ocena: 9/10.
#6 |
|
![]()
Podoba mi sie ułożenie pomieszczeń. Nie podoba mi się kuchnia ale tylko dlatego,że nielubie tych niektórych przedmiotów z maxisa. Ale ogólnie to domek jest fajny taki klasyczy
![]() pozdrawiam :smirk: |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Podoba mi się front domu. I to bardzo. Prosty, ale przyciąga wzrok. W salonie nie pasuje mi kanapa. Jest trochę za nowoczesna(biorąc poid uwagę pokrycia ścian i podłóg). Mogłaś postawić tam jeszcze trochę jakiś roślinek. Kchnia jest niczego sobie. Nie podoba mi się samotnie stojąca zmywarka i ta (a fe!) lodówka. Sypialnia gospodarzy... bardzo ciekawa.... podoba mi się tapeta w kwiatki, szafa i baldachim nad łóżkiem. Pokój Justyny bardzo romantyczny i klimatyczny, w łazience nic specjalnego. W pokoju Bartka za pusto. Pokój Karoliny jest zdecydoowanie moim ulubionym. Ma swój klimat. Nie pasują mi odrobinę te okna, ale i tak jest świetnie. 7/10
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|