![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To moje I-wsze fotostory, prosze o szczere krytyki
A więc zaczynam: Występują: ![]() Dariusz Domała ![]() Mariusz Domała ![]() Ilona Joruppa ![]() Adrianna Joruppa [IMG]http://img170.imageshack.us/img170/7237/obraz5pr1.jpg[IMG] Andree Joruppa Odc.1 Była piękna słonecza sobota. Adrianna właśnie uczyła się do testu, studiowała medycyne i chodziła do szkoły Medycznej no i przyjechała do rodziców na weekend.Czytając zapukał pomocnik jej taty-Dariusz. -Prosze,siadaj-zaczeła Adrianna odkładając książkę na półkę. ![]() -Wiesz chciałem się zapytać...Czy lubisz jajecznice?-zaczął Darek -Phi...Jasne, a co zbierasz te no...Wywiad na temat co domowniki lubią jeść?-zachichotała Adrianna -Nie tak tylko się spytałem.-zaczerwienił się Darek. -Darek, a może pójdziemy do kina, co? No,bo w niedziele wyjeżdżam, no i chciałam spędzić ten czas miło.-spytała Adrianna -Chętnie się z tobą wybiorę.-odpowiedział. ************************************************** ****** ![]() Tymczasem Andree grał w mini golfa. -Ta przeklętna piłka!!!-zaczął się wydzierać na całe biuro Andree i trzasnął piłeczką i zginęła.-No jeszcze tego mi brakowało!!! To najlepsza piłka.-zmęczony usiadł na krzyśle i zauważył piłeczkę.-Tu jesteś! Przygotuj się.-postawił piłeczkę na polu i uderzył w samą dziurkę-JEEEEEEEEE JEEEEE JEST!-krzyczał z radości Andree.Po paru udanych uderzeniach poszedł do domu. ************************************************** **** Darek rozpromieniony zaproszeniem Adrianny był troche oszołomiony. -No co nic nie mówisz??-spytała wesoło Adrianna. -A nic,no wiesz...No to ja pójdę...Bo musisz się przecież uczyć.-odpowiezdiał jej Darek. -Darek czekaj. Co?-spytał Darek i poczuł jak Adrianna go przytula...Nie wytrzymał i pocałował ją... ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|