![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich, jako że jestem tutaj nowy.
Mam problem z dodatkami do Sims 2. Tydzień temu kupiłem 3 dodatki do the sims 2 a mianowicie Nocne życie, Studia i Własny biznes. Zainstalowałem najpierw NŻ i chwilę pograłem, później Studia i na końcu WB. Problem w tym, że gdy odpaliłem WB, to w menu wyskoczyło okienko że NŻ i Studia zostały odinstalowane, i mogłem dać tylko dalej, albo wyjście. Czy może mi ktoś powiedzieć, dlaczego tak się dzieje i czy jest możliwość grania we wszystkie dodatki naraz, żeby móc zarówno pojechać autkiem na przedmieścia do klubu, wrócić do domu i Zająć się sklepem, a w międzyczasie pobawić się z psem, wyglądając przez okno na padający śnieg ![]() Zależy mi na odpowiedzi no i mam nadzieję, że jednak istnieje taka możliwość. Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 22
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie, narazie mam tylko te 3 dodatki, które wymieniłem.
Czyli NŻ, University i WB. Przeczytaj dokładnie to co napisałem. Proszę o odp pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
podczas instalacji dodatku pojawia się prośba o włożenie 4 płyty od podstawy celem aktualizacji. tą aktualizacje trzeba przeprowadzić, bo w innym wypadku będziesz mógł grać tylko jednym dodatkiem. czy ją przeprowadziłeś i było z nia wszystko ok?
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A no może to jest wina. Nie ja zrobiłem inaczej. Mam Sims 2 w wersji DVD, więc włożyłem tą płytę, ale nie chciał jej odtworzyć i przeprowadzić aktualizacji. Więc po każdym instalowaniu dodatku robiłem reset i no pomogło. Czyli jest możliwość grania wszystkimi dodatkami naraz tylko trzeba przeprowadzić to aktualizację? Ma ktoś pomysł, co mogę zrobić? ( patch aktualizacyjny ściągnąłem, to tak samo wołał o cd 4 :/ )
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
ściągnij patcha do dvd. powinien poprosic o dvd
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
no właśnie problem taki, że ściągnałem do cd i dvd i we wszystkich woła o cd 4 :/ :/ :/
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie pisz dwóch postów na raz Używaj Opcji edytuj
@Rocket: no właśnie. nie pisz. Ostatnio edytowane przez Rocket : 19.02.2008 - 11:28 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
sorki sa post pod żąd Ale co to ma znaczyć Rocket ? do kogo to było do mnie czy do malomowny18 ? i jak śmiesz edytować mój post nie możesz napisać swojego ?
@Fever: Ona ma prawo edytować twoje posty ile jej się podoba, ponieważ jest moderatorem ![]() @Rocket: zeszczałam sie XD oczywiście że do niego a do kogo niby? a smiem edytować twój post bo mam taka mozliwość, a nie chce zapychać forum jakimiś debilnymi uwagami które głosiłabym w osobnych postach i robiła kilometrowego offtopa. taki jesteś wrażliwy na punkcie regulaminu a sam go lamiesz XD @Camerio: jeszcze ja zedytuje i bedzie fajrant! (czy jakos tak) @Gygz. I ja! i ja! @Oaz - I mamy komplet @Alat: Oaz, wal sie z tym kompletem ;C Właśnie, wogóle jak śmiecie edytować posty innych użytkowników? @Eamane: Jaki komplet? Zapomnieliscie o mnie ![]() @uno: i o mnie tez ;> a to jest niewybaczalny grzech ![]() @Björk: Pozdrawiam @Tiunii: I ja Ciebie też ![]() @centa: kocham was @Liv: My Ciebie też! =D Dobry Boże, ten post jak jakiś zabytek! =O @zelkam: Pozdrowienia z psychiatryka =D @Rooi: HERE COMES REVOLUTION, TIME FOR RETRIBUTION @Raven: Exit light - Enter night! @Starlight: Feel The Dark Force! Pozdro dla Nas! ![]() @Vivien. To jaaaaaa. Znóóóóóóóóów. :>>> @Gingers: Niech moc będzie z wami! @Ilona-oprawić w ramkę i na ścianę ![]() @Libby: Z Piekielną Gwoździarką nie macie szans ![]() @Charionette: nie wygracie z Boskością Cherrie! @Apocalypsa: z pozytywnym, apokaliptycznym akcentem wpisuję się w historię i zamykam listę. dziekuję, dobranoc. ![]() @kedziorek: Więc i ja zostawię tu swój ślad dla potomności. Ave! @motyka czemuż nigdy tu nie πsałem? zuoooo @Caesum: Może i jesteś boska, ale Królowa jest tylko jedna, Cherrie! Witam i pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez Caesum : 30.07.2023 - 17:43 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|