![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To moje pierwsze fotostory.
Mam nadzieje że wam sie spodoba ![]() Postacie Cała rodzinka. ![]() Mama Kristina ![]() Tata Alexander (Alex) ![]() Córeczka Amelia (Ami) URL=http://imageshack.us] ![]() Czekam na komentarze postaci. ![]() ![]() ![]() To wszystko z postaci. 1 odcinek w 20 Listopada. Natix ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Natix : 16.11.2006 - 19:03 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
no troszkę mało...mogłaś przynajmniej opisać te postacie...i na przyszłość: dawaj większe zdjęcia
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ok.Opis postaci.
imie Kristina nazwisko Swan ksyfa Kris wiek 30 lat hobby czytanie,malowanie i zajmowanie sie dziećmi uwielbia kwiaty,filmy i swoją rodzine nie znosi wampirów imie Alexander nazwisko Swan ksyfa Alex wiek 32 lat hobby rozmawianie z jego przyjaciułmi uwielbia komputer i jego rodzine nie znosi głośnynych żeczy tupu telewizji imie Amelia nazwisko Swan ksyfa Ami wiek 4 lat hobby bawienie się z jej misiem uwielbia gryzmolenie po kartkach ![]() nie znosi niani Eli (to taka niania która raz przyszła) A zdięcia są mało bo tak się jakoś wczytały z www.imageshack.us Natix |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
no dobrze, a teraz czekam na pierwszy odcinek...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A początek.Jest bardzo któtki.
IMG]http://img360.imageshack.us/img360/5096/thumbnailf268d83a726a29gx6.jpg[/IMG][/URL] Cześć tu ja ami.Moją rodzine już zancie.Więc opowiem wam mój dziwny dzień. URL=http://imageshack.us] ![]() Obudziłam się o 9.00 rano.Oczywiście czekałam kiedy ktoś mnie wyjmnie ![]() ![]() Kiedy byłam już na dole czekałam na śniadanie w mojim różowym foteliku.Dostałam śniadanie. ![]() Wtedy poszłam sie bawić oczywiście moja mama musiała mnie wziąść do wyra ![]() ![]() Poszła malować. ![]() A tata gdzieś dzwonił.Chyba do pracy.Mam nadzieje że niewkurzy się że porysowałam jego papiery. ![]() Po godzinie zaprosił trzy panie. ://img385.imageshack.us/img385/4006/thumbnailf268d83a126a28ae9.jpg[/IMG][/URL] Jadły obiad. Potem nastał wieczur.Mama i tata gotowali obiad ale tatcie się coś przypaliło. Naszczęście nic się nie stało. ![]() Póżniej mama znów położyła mnie do łóżka. ![]() ---------------------------------------- 1 odcinek już 10 Grudnia a w nim. Co jeszcze stanie się amelii??? Czy Alexander dostanie awans??? Czy marzenie Kristiny żeby mnieć drugie dziecko się spełni??? Nic śćiągnientego z neta nie jest. Komentujcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
I to ma być FS?
I na pierwszy odcinek mamy czekać do 10 grudnia? Jeśli nie chce Ci się go robić, to poprostu powiedz. Mi napisanie tych 5 zdań i zrobienie tych 5 zdjęć zajełoby niecałe 5 minut, a ty będziesz to robiła w 4 tygodnie, kupa pracy na ciebie czeka. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Natix jak na swój wiek, to nieźle ci wyszło to fs. Nie jest jakieś fantastyczne, błędów masa, ale cię nie winię. Jeżeli naprawdę chcesz zrobić fs to rób! Ja na pewno z chęcią sobie poczytam.
Jeszcze raz powtarzam, że jak na 8 lat to się postarałaś ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Chce mi się robić te fs. Tylko napisałam do 10 grudnia bo chce zrobić ją o wiele dłuższą. A jeżeli chodzi o minuty początek zrobiłam w 6 minut. Natix |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Masz wogóle jakąś określoną fabułę? Bo na razie to wychodzi ci nieciekawie, powinieneś zaciekawić czytelnika. Możliwości jest dużo, sama fabuła, ciekawy rozwój akcji, ciekawy charakter bohaterów. Więcej treści i fabuły zachnij pisać dłużesz opisy, dialogi, przemyślenia postaci. Innymi słowy staraj się rozwijać.
Natomiast jeśli idzie o zdjęcia proponowałabym nie chować ścian, bo póki co wygląda to strasznie nieestetycznie. Na razie mnie nie zaciekawiło. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
W 1 odcinku postaram się więcej napisać.I mam nadzieje że pierwszy wam się spodoba.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|