![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem miałam pirackie the sims 2 ale zainastalowalam sobie dizsiaj orginał i the sims zwierzaki
Wszytko zainstalowałam no i tu zaczyna sie problem wchodze do domu jednej rodziny a tam wszystkie sciany so czerwnone i migają a na dodatek nie widać okien i drzwi ;( co mam zrobić czy jak wejde jeszcze raz to sie to pojawi,wszytko dziala bez zarzutów tylko te czerwone ściany prosze o pomoc gdy mialam pirackie simsy to nic takiego niebylo tylko jeziora byly czerwone ale to byl napewno blod gry |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Mogę się mylić, ale myślę, że przyczyną mogą być jakieś dodatki z internetu, które powodują takie oto błędy. Chociaż wątpię abyś Ty miała dodatki z internetu, po wgraniu gry oryginalnej dopiero dzisiaj.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
skoro mówisz, że masz oryginał i po jego zainstalowaniu wyskakują takie rzeczy, to wydaje mi się, że raczej jest to wina słabego komputera.
Na Twoim miejscu odinstalował bym wszystkie części simów i ponownie na początek zainstalował tylko podstawę. Po jej zainstalowaniu wejdź do gry. Kiedyś też tak miałem. Później spokojnie wgrywaj kolejne części. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
hmm no sprubuje pewnie ma słaby komputer i karte graficzną
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tak miałam, gdy po raz pierwszy weszłam do gry po zainstalowaniu jakiegoś dodatku (typu Zwierzaki na przykład). Za drugim razem było normalnie.
Ale mi migały na granatowo ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
tak to było by super zaraz sprawdze potem napisze czy nadal ściany mają czerwony kolor
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jednak nadal mam migajoce sciany ;( szkoda a tak sie cieszylam ze mam ten dodatek prosze pomuzcie mi co mam zrobic
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, może ty spróbuj odinstalować i jeszcze raz zainstalować gre
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No cuż dziekuje za pomoc ale chyba nie można mi pomuc
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
anusia12888 pamięć nie jest taka droga ja kupiłem 512 ram za 82zł w sklepie komputerowym więc przejdź się do sklepu komputerowego i się zapytaj w jakich cenach są karty pamięci.
!! tylko musisz wiedzieć jaki masz DDR jest to napisane w papierach od karty graficznej albo weź komputer do sklepu komputerowego i oni Ci sprawdzą jaki masz DDR !! dla porównania 512 ram do karty graficznej DDR1 kosztuje 82zł a w tej samej cenie masz do DDR2 1 Gb pamięci. Jak kupilaś komputer conajmniej 2 lata temu to masz DDR1 ,a jak kupiłaś komputer rok, półtora roku temu to masz DDR2 Myślę że Ci się to nacoś przyda ![]() Podr kubuss :* |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|