![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
To prezentuje wam mój kolejny domek:
Kamyk- to starter, kosztujący 18 863 $, jest zrobiony z samych maxisowskich rzeczy, czyli jest clean.czekam na opinie ![]() Czekam na oceki... ![]()
Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 21:59 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Dziwny trochę
![]() ![]() @down: No to zwracam honor ![]() Ostatnio edytowane przez Númenessä : 08.03.2008 - 19:49 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Hmm... taki chyba miał być
![]()
#4 |
|
![]()
Bryła prosta i wiejska,weś jakieś kwiaty daj,taka sobie,brzydka kanpa w salonie.
7/10 pzdr.secret-name532 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Przepraszam, ale simbziaba094 zrobiła z tego domku starter, nie niewiadomo jak piękny dom. Sama próbowałam ze starterami i powiem, że to nie lada wyzwanie zrobić coś naprawdę ładnego z tak ograniczoną ceną (na starcie tylko 20 000 $ jak pamiętacie).
Wracając do domku to uważam, że wykonałaś dobrą robotę, ale mam kilka zastrzerzeń: Front: Przydałoby się jeszcze coś w ogródku. Jakaś ozdoba albo światło. Zraziło mnie to lekko. Ale widzę, że nieźle kombinowałaś. 5/10 Kuchnia: Ładna, ale przydałaby się choć jedna dekoracja. 9/10 Sypialnia: Podoba mi się, ale trochę zbyt neutralna. 9/10 Salon: Na cały domek wydaje mi się najładniejszy. 10/10 Łazienka: Taka,... no nie do końca dobrana kolorystycznie. Ta lampka nie pasuje wg mnie do reszty. 4/10 Inne uwagi: Teraz widzę, że używałaś "Przekroju ścian", co na początku wprowadziło mnie w złudzenie, że te pokoje nie są połączone ścianami (lustra odbijają światło). Wiejski domek? Lubię takie! ![]() Ogółem: 38/50 No, może być. |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Domek jest ładny.
Nie podoba mi się tylko lampa w łazience i brak ogródka. 9/10 Zapraszam do moich domków. Linki w sygnaturze.
Zapraszam do mojego ZOO. =] mycha352.mondozoo.com Chcesz założyć własne ZOO?. Napisz do mnie, na pewno pomogę. : ) Ostatnio edytowane przez kotek23 : 09.03.2008 - 10:44 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
nie widze zdjęć zreszto nie podoba mi się(nie obraż się) ale 4/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Brzydki
Pozdr. ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hmm.... ogród pusty dałaś jakies 3 czy tam 4 kwiatki i sie cieszysz.
Środek nie podoba mi sie to lustro w sypialni. Nie podobają mi sie zasłony w kuchni i w tym zielonym pokoju. W łazience nie podoba mi sie to lustro i to światełko. Nie podoba mi sie tapeta w kuchni. Bryła też nie zachwycająca. Moja ocena 3.5/10 |
![]() |
#10 | ||
|
![]()
Lubię proste bryły. Zresztą starter ze 'świetnie dopracowaną' i 'bogatą bryłą byłby mało ... 'starterowy'. Nie lubię 'się ograniczać' i dlatego nie buduje starterów, a także podziwiam osoby (a przynajmniej większość z nich), które potrafią takowe domy budować. Ten jest dobry. Nie bardzo, ale dobry. Szkoda, że nie ma komody/szafy, no i dywan w sypialni mogłaś zamienić na 'podłogę drewnianą' (byłoby bardziej 'wiejsko'). Lubię domki 'clean', bo wiem jak cieżko jest zbudować 'coś z niczego'. 8,5/10
Pytanie końcowe: czy ten telefon wisi w powietrzu?! Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|