![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To moje pierwsze fs - więc proszę o branie tego pod uwagę oraz że bardzo się starałem. No to zaczynamy i życzę miłej lektury =D
------------------------------- POSTACIE: ![]() Madeline Tower - Ma 25 lat. Jest żoną Davida Towera. Oskubuje swojego męża z jego wypłaty i wydaje tylko na swoje potrzeby, nie na wspólne. Podniecają ją nastolatkowie i jest puszczalska, często widywana w Strp Clubie "Vinci" z nieporządanymi osobami. Ma dosyć narzekania swojego męża. ![]() David Tower - Ma 27 lat. Jest mężem Madeline. W przeciwieństwie do niej David troszczy się o potrzeby rodziny. Madeline wielokrotnie go zdradzała z wieloma nastolatkami. Był taki okres w ich małżeństwie, że ich stosunki się znacznie poprawiały, ale nagle jeden nastolastek złamał pragnienie Davida. Jest poważny i nieustępliwy. Pracuje dla Paryskiej Mafii Singro (załatwia różne spotkania mafiozów itp). -------------------------- ODCINEK 1: ![]() - Znowu jestem spóźniony - narzekał David - No to jedz szybciej - odparła mu, Madeline - Nie poganiaj mnie kobieto, patrz wyłącznie na siebie - krzyknął David - Proszę o trochę szacunku - odrzekła Madeline - Jakiego znów szacunku? - zapytał śmiało mężczyzna - Kiedy ty dla mnie okazywałaś szacunek? - Zawsze - odrzekła kobieta - Nie mam ochoty z tobą prowadzić bitwy, wychodzę. Jak wrócę żarcie ma leżeć na stole i ma być ciepłe - powiedział i trzasnął drzwiami mafiozo. W odpowiedzi Madeline potłukła jego talerz. Jakieś 2 godziny później Madeline nudziła się, wzięła z półki pierwsze lepsze romansidło i zaczęła czytać ![]() ![]() Udawała, że wydarzenia w powieści ją zaskakiwały. Pare godzin później pierwszy raz od ponad 14 lat dźwignęła pałeczki perkusyjne i zaczęła grać i trzeba przyznać, że kobieta jest w tym naprawdę dobra. Wieczorem, około godz. 21:00 do domu wrócił David i zaraz usiadł na krzesło i zaczął jeść gotowanego łososia ![]() ![]() - Jutro jest 10, czas wypłat, no nie? - zapytała kobieta - Jezus Maria. Nie jutro jest 37, wiesz? - powiedział arogandzko mafioz - Wiesz co, żałuje że za ciebie wyszłam, miałam do dyspozycji Pawła Makowieckiego, myślałam że jesteśmy sobie przeznaczeni ale widać jestem w błędzie - powiedziała mu prosto w twarz i wyszła z kuchni i poszła spać. Chwilę później David poszedł się umyć i również poszedł spać ![]() Następnego ranka David wstał bardzo wcześnie i musiał iść do pracy. Madeline za to oglądała różne horrory, których wprost się bała ale przełamała strach ![]() Wieczorem, kiedy David wrócił zastał żonę z ich sąsiadem, Igorem Prusznickim. ![]() Kiedy przestali się całować David ruszył na niego z rękoma i zaczęli się bić a Madeline kibicowała Igorowi lecz sąsiad przegrał bitwę. Igor uciekł z domu. Kilka minut później zajął się Madeline. Był tak wściekły, że aż zrobił się czerowny jak burak i zaczął krzyczeć na Madeline ![]() - Wiedziałem, że jesteś puszczalską *****ą, ale to już przesada - krzyczał mafioz. - To nie tak - odparła wystraszona Madeline - A jak, ty portowa *****o? - jeszcze bardziej na nią krzyczał - Nie dość, że puszczasz się z gówniarzami i z byle kim, na prawo i na lewo to jeszcze mówisz że to nie tak. Za tydzień spotkamy się u adwokata a za dwa w sądzie - powiedział David idąc spać. Chwilę później Madleine zaczęła płakać. Postanowiła coś zrobić. ------------------------------- Co zrobi Madeline? Czy o tym dowie się David? Czy rzeczywiście spotkają się u adwokata? Czy istnieje chociaż promyk nadzieii na odbudowę małżeństwa? Dowiesz się tego czytając moje fs ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi się zapowiada się ciekawie na miejscu jego już dawno bym wziął rozwód a ją wyrzucił przez okno na beton.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
No może z tym betonem to przesada, ale przynajmniej na trawę
![]() Ps: Błagam, daj adres tego skina co ma facet! Please!
![]() |
#4 |
|
![]()
Czy włosy Madeline są z neta czy były w grze bo mi się podobają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
One są w 4 Porach Roku. Tylko z tym skinem to wygląda jak ściągnięte z neta. Następny odcinek dam w piątek
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez troika : 04.11.2008 - 13:18 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Myślałem że z neta więc muszę mieć tą fryzurę 9/10 widzisz już tylko 3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]()
Starać to się może i starałeś, a wyszło jak zwykle.
Nie wiem, ile masz lat, i prawdę mówiąc niewiele mnie to obchodzi, ale jejku, może pisałbyś o czymś, o czym masz jakieś pojęcie? Bo jak widzę, jak dzieci biorą się za opowiadania o małżeńskich problemach etc. i wychodzi to jak tutaj (portowa *****o, LOL), to mnie aż skręca. Perełka: Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Wierzę w ciebie
![]() Dobra, jest tak sobie. Ale to tylko pierwszy odc. Wierzę, że się poprawisz. Zwykle nie oceniam po pierwszy odcinkach, ale jak już tak prosisz ![]() 6/10
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Masakra
To jest śmieszne,ej serio!Czy tak miało być,bo ja nie wiem? Bo mnie to strasznie śmieszy xD To jest lepsze niż Dynastia,pisz dalej! |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|