|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy przydał Ci się ten dom? | |||
Tak - cudownie się w nim gra ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 83.33% |
Tak, ale nic specjalnego |
0 | 0% |
Nie - jestem rozczarowana/y |
1 | 16.67% |
Nie - nie zamierzam go ściągać |
0 | 0% |
Głosujących: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Witajcie
![]() Nawet nie wiem, czy ten styl to renesans ![]() ![]() Nazwa: ul. Renesansowa 7 Typ parceli: Apartamenty. Wielkość parceli: 50 x 40 Liczba mieszkań: 4 Cena wynajmu: 3 753$ Zapomniałam bym: załączone animowane zasłony by Miki2207 z www.simart2.pl __________________________________________________ ________ Wymagane gry: The Sims 2, Na studiach, Nocne życie, Własny Biznes, Rozrywka Rodzinna, Szyk i elegancja, Zwierzaki, 4 Pory Roku, Impreza, Moda z H&M - akcesoria, Podróże, Młodzieżowy Styl, Czas wolny, Kuchnia i Łazienka, Ikea Urządza Dom, Osiedlowe Życie. Jeżeli nie masz któregoś z dodatków możesz zainstalować parcelę w grze za pomocą programu Sims2Pack Clean Instaler do pobrania z tej strony: http://sims2pack.modthesims2.com/Sim...ller_v1514.exe Po zainstalowaniu programu kliknij na spakowaną parcelę prawym przyciskiem myszy i wybierz polecenie "Otwórz za pomocą..." > Sims2Pack Celan Installer Parcelę możesz pobrać z tego miejsca: http://rapidshare.com/files/14317890...Sims2Pack.html __________________________________________________ _ Tak jak już pisałam w poprzednim temacie mnóstwo rozwiązań powtórzyłam <wstydzi się za brak weny twórczej>, ale polubiłam granie w apartamentach, z tym, że w poprzednich nie przewidziałam miejsca dla dzieci. Więc bryła jest lekko zmodyfikowana z Apartamentowca, styl umeblowania już widzieliście, a o łazienkach nawet nie wspomną.Ale wszystkie mieszkania są wstępnie umeblowane (czyli, jak się simami do nich wprowadzicie, to będą tylko sprzęty kuchenne, oświetlenie i łazienka, aczkolwiek po zajęciu któregoś apartamentu możecie pójść w odwiedziny do sąsiadów i oni będą mieli pełen wystrój mieszkania). Aha - sorka za niepasujące automaty do sprzedaży przekąsek, ale czasami jak dzieciaki wracają głodne ze szkoły to te automaty stają się przydatne ![]() No dobra koniec ględzenia ![]() Prezentuję front: ![]() Tył budynku z placem zabaw i miejscem na grilla: ![]() ![]() Z samochodów na podwórku można normalnie korzystać: ![]() Wejście: ![]() ![]() Drugie piętro: ![]() Właśnie za te automaty Was przepraszałam ![]() Chociaż w sumie nawet nie wyglądają tragicznie ![]() ![]() Zwiedzamy pojedyncze mieszkanie: ![]() ![]() ![]() Jadlania: ![]() ![]() ![]() Kuchnia: ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() ![]() Pokój dla dziecka: ![]() ![]() ![]() Sypialnia - sorka, że prezentuję, ale żebyście wiedzieli, że jest: ![]() ![]() No i jak wyżej, ale tym razem łazienka: ![]() ![]() Taras: ![]() I rzuty: ![]() Drugie piętro: ![]() I pierwsze piętro: ![]() Jak widzicie, tym razem postawiłam na ciemne drewno i jestem bardzo zadowolona ![]() Może nie wygląda to dobrze na fotkach, ale w grze mi się bardzo sprawdza, bo wygląda dużo bardziej stylowo od jasnych paneli. Pozdrawiam wszystkich i dajcie znać o wrażeniach z gry ![]() EDIT: RUIKA to ostatni blok, który wystawiam (bardziej do pobrania niż do oceniania ![]() Poczekam na nowy dodatek... No chyba, że coś mi nowego strzeli do głowy ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 07.09.2008 - 00:41 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|