![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sciagam z tej strony całe zestawy tzn cała kuchnie,jadalnie,sypialnie itd ale w grze nie pojawiają się np łózka , kuchenki , zmywarki ?Co jest? Nie ma tam meshy ani nic?Czy ja coś pomijam? Oczywiście wiem ze po ściagnieciu nalezy wszystko wrzucic do folderu Downloads,zazwyczaj działaja obrazy,kwiaty,sporadycznie jakieś szafki;/ Oczywiście ściagam te dodatki kóre powinny działać bo mam tylko zwykłe The sims i The sims na studiach i gdy pisze że wymagany jest dodatek Nocne życie czy jakiś inny to nie ściagam.Prosze o pomoc.
-> http://www.4eversimfantasy.net/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ja ściągam dodatki z tej strony i wszystko mam. Ale może to dlatego, że oglądasz je na parceli publicznej, a tam nie wszystkie się pojawiają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja też ściągałam masę rzeczy z tej strony i wszystko mi działa choć na początku też miałam problem. Okazało się - nie wiem dlaczego - że pliki kolekcji tak jakby zakłóciły mi pojawienie się niektórych przedmiotów, bo nieopatrznie wrzuciłam je do downloads. Ale jak już przeniosłam je do collections to wszystko jest ok
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
To gdzie mam je dawać do Downloads czy Collection ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Raczej wszystkie dodatki oprócz domów i innych podobnych dodatków pakuje się do downloads. Pliki o rozszerzeniu sims 2 pack trzeba dodatkowo rozpakować (klikając na niego a potem instaluj).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Taaa ja od zawsze wszystko ładuje do Downloads a pliki o rozszerzeniu sim 2 pack umiem instalowac bo to naszczescie nie problem.Czasem wydaje mi się że nie mam Mesha na dane łozko czy kuchenke i nie działają .... tak samo jak np z włosami,czasem nie działają bo nie ma Mesha. Więc gdzie go moge dostać? Jak na tej str nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi Ci cały czas o stronę której link podawałaś to dziwne. Ja ściągałam stamtąd dużo rzeczy i wszystko pięknie ładnie mam. Co do meshy jeśli nie są zamieszczone w pliku który ściągasz to ZAWSZE jest odnośnik gdzieś do niego - trzeba tylko poszukać.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Nie mam Meshy;/ może nie chodzi o nie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |