![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej! Po dość długiej przerwie przedstawiam, chyba 7 budowlę. Nazwa- a tak jakoś nie mogłam się powstrzymać.. Dobra, oceniajcie. Ostrzegam!- Maxis
Tyle. Pozdro. ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 22:04 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Widzę, że będę pierwsza ( po raz pierwszy - Hura!!! ). Dobra, dobra przechodzę do setna. To tak: Bryła nie podoba mi się, ale ogrodzik to całkiem inna sprawa. We wnętrzu tak jakoś smutno jest. Wzięłabym jakieś odważniejsze kolory, chyba, że o taką aranżacje Ci chodziło. Kurcze jakiego ja słownika używam? Hehe! Nie jest źle. Powiedziałabym, że jest dobrze. Ocenka 7/10. Pozdro do zobaczenia w niedziele!! Papa
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to tak: Te akcenty stylu art-deco mnie przerażają, chociaż ładnie wyglądają. Jak ustawiasz obiekty użyj kodu [b]boolprop snapobjectstogrid[/b, który pozwala stawiać obiekty nie trzymając się siatki, użyj również moveobjects on/off, który ulepsza efekt tamtego boolpropa. Wracając do projektu, powiem szczerze, że mi się spodobał
![]() Fajna kolorystyka i w ogóle fajnie Ci to wyszło ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Mi się jakoś nie bardzo podoba... ale widze że inni dają dość wysokie oceny to i ja dam
![]() Ocena: 6,5/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ładny domek,nawet ładnie dobrane i dopasowane wnętrza kolorystyka dosyć harmonijna. Brakuje mi najbardziej bujniejszego ogrodu,szkoda że go nie ma, bo tak jakoś pusto wokół.
Ocena 7/10 ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
nie jest źle, bo nie napchałaś za dużo rzeczy do jednego pomieszczenia i nie wygląda to jak składzik niepotrzebnych rzeczy.
ale z drugiej strony, np. łazienka jest jak dla mnie - o wiele za duża, przez co wydaje się mało realistyczna i przesadzona. nie miałaś już pomysłu co tam powstawiać, dlatego tak to wyszło, tapeta też nie jest jakaś świetna. za to, bardzo dużo nadrobiłaś salonem, kuchnią i przedpokojem, bo są niesamowite. starsznie przytulne, aż chciałoby się tam znaleźć. sypialnia jest pośrednia. może to wina zdjęć, ale z perspektywy łóżka wygląda bardzo miło, a zdjęcie, gdzie widać łóżko zupełnie mi się nie podoba. bryła ogólnie też wygląda całkiem ładnie, tak samo jak zrzut z góry. myślę, że 8/10 będzie najlepszą i obiektywną oceną. (;
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła mi sie nie podoba, kształt, kolor. Ogród troche pusty.
Przedpokój - dywan mi się nie podoba, nie bardzo pasuje. Łazienka - kwiat i ten stolik... Kuchnia - jest ok. Salon też. Sypialnia - kwiat i lampa przy oknach nie zbyt ciekawie wyglądają. Ogólnie: przeszkadza mi to że przedpokój jest większy od salonu, ale dom jest nawet ładny ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dzięki wielkie za ocenki.
Pozdr. ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryła brzydka, wygląda jak jakaś twierdza, ładne kwiaty wokół domu. W łazience jakoś tak pustawo. Trzeba było włączyć oświetlenie, wtedy zdjęcia byłyby ładniejsze. Nie zachwyciłam się.
|
![]() |
#10 |
|
![]()
Bryła bez dachu wygląda trochę skromnie.A szczególnie ta..
Poza tym te kolory w domu prawie wszędzie te same.. Pokoje urządzone powiedzmy 5/10. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|