Go Back   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Notices

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 14.09.2011, 18:04   #1
Ejak

Ejak's Avatar

Default Aktualizacja zawartości Store v 1.0 + 2 nowe zwiastuny The Sims™ Social

I wszystko jasne! Owa tajemnicza aktualizacja, o której pisaliśmy kilka dni temu, naprawia błędy napotkane przez graczy, które pojawiły się po zainstalowaniu obiektów ze Store.

Niniejsza aktualizacja Store zawiera następujące zmiany:

Żyrandol Wróżek: Światło lamp sufitowych będzie bladło podczas przybliżania widoku.

Tajemnicze Obiekty z Kosmosu: Światło lamp sufitowych będzie bladło podczas przybliżania widoku.

Żyrandol Herbaciany „Zbyt Dosłowny”: Światło lamp sufitowych będzie bladło podczas przybliżania widoku.

Następna Nowinka
Na kanale The Sims™ na YouTube pojawiły się dwa nowe zwiastuny gry The Sims™ Social.

1
2

źródło~simowie.info.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Old 14.09.2011, 21:49   #2
Levkoni

Levkoni's Avatar

Default Odp: Aktualizacja zawartości Store v 1.0 + 2 nowe zwiastuny The Sims™ Social

O masz, a ja nadal czekam na aktualizację, która naprawi drzewo genealogiczne, tzn. żeby zamiast duchów wyświetlały się simy Naprawili to w którejś aktualizacji już daaawno, ale jakaś następna z powrotem to spaprała, nie wiem co oni tam wyprawiają...
Old 15.09.2011, 13:49   #3
hellraiser
Guest

Default Odp: Aktualizacja zawartości Store v 1.0 + 2 nowe zwiastuny The Sims™ Social

@up: mi też na początku to przeszkadzało, miałem nadzieję, że naprawią to w następnej łatce, teraz już się przyzwyczaiłem do tych duchów w drzewie, tracąc nadzieję że to naprawią

Co do tematu - nie wiem, czy byłoby mi to potrzebne do gry, mogliby naprawiać ważniejsze błędy, DUŻO bardziej uprzykrzające grę.
  Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules