|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Po długiej przerwie w Simsach znów postanowiłam się trochę pobawić i tak o to powstał właśnie ten dom. Nie miał byc on prezentowany na forum, ale tak mi się spodobał, że jednak postanowiłam go zaprezentować. Czy wam tez się tak spodoba jak mi to się okaże już za chwile. Tak więc oglądajcie i komentujcie
![]() A i muszę dodać, że zdjęcia zapewne nie będą się podobały gdyż nie jestem specjalistką w dziedzinie robienia zdjęć a kratki są bo nie zamieszkuje w tym domu rodzina i nieiwem jak je usunąć ![]() Zacznijmy od ogrodu: ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz ogród nocą: ![]() ![]() A teraz obejrzyjmy dom od środka: Korytarz: ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() Kuchnia: ![]() Jadalnia: ![]() Sypialnia: ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() WC: ![]() Gabinet: ![]() Rzuty: ![]() ![]() DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ ![]() Ostatnio edytowane przez kingusia1103 : 08.08.2010 - 13:33 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie podoba mi się.
- na zdjęciach z zewnątrz widać kratki (-2) - kiepskie ujęcia (-1) - mała ilość dodatków i w ogóle mebli (-2) - z wyglądu też niezbyt (-2) - za to tytuł pasuje idealnie (+1) Czyli 4/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mi też się nie bardzo podoba
Taki trochę pusty Troszkę dziwne meble Za to ogród jest bardzo ładny ![]() Ocena: 6/10 |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Szczerze mówiąc: średni...
-strasznie pusto w domku -brzydkie kolory: takie pomieszanie z poplątaniem -nie podoba mi się kształt bryły i elewacja 5/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba, ale mam parę zastrzeżeń:
- te a`la egipskie krzesła (w kuchni) w ogóle nie pasują; - drażnią mnie już te niebieskie kwiatki ![]() - no i trochę wieje pustkami; - na ścianie od ulicy nie ma żadnego okna (!); Poza tym, jest ok ![]() 7,25 |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Blaaaaaah
Co za ogródek i czemu z przodu nie ma okien??? 'Płotowanie' kwiatami źle wygląda W środku całkiem przyjemnie, tylko w łazience kolor szafek gryzie i ogólnie troche jest pustawo, mało kwiatów, obrazów (chyba że ich w ogóle nie ma) 6/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
no to tak:
ogród jest piękny według mnie(+3) trochę pusto w tym domku(-1) te kratki trochę przeszkadzają ale jak nie potrafiłaś ich usunąć to dam ci spokój(+,-0) bardzo fajnie prezentuje się kuchnia(+1) ogółem domek(+4) i wychodzi 7/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
ba mi się.. Jest pusty, kolory są zimne.. Jedynie ogród nie najgorszy
![]()
#9 |
|
![]()
Dom nie jest najlepszy. Z przodu bardzo razi ten brak okien.
Nie podoba mi się jeszcze : -ta ścieżka z tych niebieskich kwiatów -kolory w pokojach, są takie dziwne i szare. - podłoga w salonie jest okropna Ocena 5/10
![]() |
#10 |
|
![]()
Podoba mi się w środku, bo kolory są takie spokojne i stonowane. Tak jak lubię
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|