![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
---
Na cmentarzu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 17
|
![]()
Droga Omego jak powiedziała wyżej koleżanka Smutnego klauna znajdziesz na cmentarzu, a jerzeli chcesz z nim porozmawiać to przychodź tak często w nocy aż i on wstanie z grobu.
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dziękuję bardzo. Wypróbowałam i go znalazłam. Temat do zamknięcia.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a może ktoś dac jego zdięcie?
i tak przy okazji: co on robi? i co mozna z nim zrobić. |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
W trójce nie robi nic - po prostu leży sobie na cmentarzu. Dopiero jeśli ukaże się w postaci ducha, można z nim porozmawiać, pożartować, itd. - zupełnie tak, jak z każdym innym simem.
W jedynce natomiast pojawiał się, kiedy nasz sim miał przez dłuższy czas zły nastrój. Jego przyjście było bardziej prawdopodobne, jeśli na ścianie wisiał jego obraz. Klaun zazwyczaj płakał, tragizował, nie dawał nikomu spać, wypuszczał gołębia z rękawa i robił różne dziwne rzeczy ![]() FOTKA: http://images2.wikia.nocookie.net/si...ppearances.jpg Porównanie TS z TS3. Dla zainteresowanych: http://forum.thesims.pl/search.php?searchid=1022708
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 09.08.2009 - 13:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Lepiej wyglądał w jedynce(przynajmniej z tego zdjęcia). Sam go jeszcze nie widziałem, ale spróbuję zastosować się do waszych instrukcji. Ach, pasowałby na męża dla mojej Simki...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
A ja już mam tak zaśmiecony cmentarz, że niedługo muszę budować nowy. Ciekawe czy wtedy oba mauzolea traktowane by były jak jedno, czy np jak włożę nagrobek do jednego to w drugim go nie będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
To chyba jest losowo, raz w jednym, raz w drugim, ale spokojnie mozna przenosic nagrobki z jednego cmentarza do drugiego, przynajmniej u mnie, ale mam je stosunkowo blisko od siebie i nie wiem, czy ma to jakiś zwiazek, ale myslę, ze nie ma to znaczenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|