|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej, dzisiaj skończyłem pracę nad nowym projektem. Jako, że muszę chodzić do szkoły, to prace z nowymi projektami nieco się opóźniają. Pod spodem zamieściłem Wam kilka fotek nowego domku. Zapraszam do oglądania i oceniania.
Spis pomieszczeń: -kuchnia -"jadalnia" -salon -sypialnia -łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki za obejrzenie. |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom mi się podoba... najbardziej co mi się podoba to chyba ogródek, a dokładnie kolorowe kwiatki na skalniakach czy grządkach..(nie mam pojęcia na czym są. na ziemi
![]() Nie podoba mi się to że w salonie i w tym kąciku przy drzwiach (tzw. przed pokój) jest szaro,, nie wiem czy to miał być jakiś efekt czy coś innego, reszta domu jest super... ![]() Jeżeli interesuje cb moja ocena to daje 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
tzn. to miał być trochę taki ciemny czekoladowy. Taki właśnie miał być efekt. Ale tak to ok z innymi pomieszczeniami?
|
![]() |
#4 |
|
![]()
Z innymi jest okey... Ten czekoladowy efekt wyszedł na szary kolor..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No może, ale ten "szary" jakoś mi tam pasuje, ale dzięki, że zwróciłaś na to uwagę.
A jak sądzisz Pukami, czy ten domek jest lepszy niż niektóre moje domki? //Gingers: nie pisz posta pod postem. Ostatnio edytowane przez Vanitas : 15.04.2011 - 17:04 |
![]() |
#6 |
|
![]()
No i się doczekałam projektu! Hurra!
![]() Nutka krytyki działa motywująco ![]() Ten domek jest fajny, bardzo mi się podoba, tylko jedna rzecz (przedostatnie zdjęcie), mamy ściany i jest jakby garaż/podjazd, nie wiem.. co to jest? ![]() Chodziło mi o to co zaznaczyłam czerwoną pętelką, być może z mojej winy nie wiem o co z tym chodzi bo nie przyjrzałam się dobrze, ale tak mi się wydaje, że to są kwiatki xD Oto link: http://img26.imageshack.us/i/beztytuumzk.jpg/ Ostatnio edytowane przez Vanitas : 15.04.2011 - 17:31 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A oto Ci chodziło. To jest taki pasek kwiatów wokół domu. ( ;
|
![]() |
#8 |
|
![]()
Nie jest zły. Ładny ogród ma. ^ ^
Trochę pustawy mi się wydaje, ale to zapewne moja wredność domaga się jakiejś krytyki. |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Aaaaaa bo to tak w mojej perspektywie wyglądało, jakby te kwiaty były w garażu xD musiałam tylko o to spytać, bo mnie to tak bardzo nurtowało! A dom naprawdę bardzo fajnie Ci wyszedł!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dzięki, też tak uważam. ( ;
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |