Po nieudanej aktualizacji gra nie chce mi działać i prosi o ponowne zainstalowanie.
Więc tak... Dzisiaj pobrałam sobie ze strony PeggyZone fryzurę. Chciałam ją mieć, bo bardzo mi się podobała. Nie umiem instalować pliki .package więc skorzystałam z poradnika, robiłam to co trzeba i zainstalowałam Monkey Instal Helper. Po wszystkim wyskoczyła mi aktualizacja. Kliknęłam, aby się zainstalowała. Pierwsza z głowy. Później wyskoczyła druga do instalacji. I tu się zaczyna... Gdy jest już ostatni procent wyskoczyło mi, że jest błąd. Chciałam więc pograć i gdy włożyłam do dysku dodatek Wymarzone Podróże kliknęłam na ikonkę poczekałam, i wyskakuje mi BŁĄD, żebym zainstalowała ponownie The Sims 3 (podstawa). Gdy odinstaluje je, musiałabym odinstalować Wymarzone Podróże. A ja przy tych simsach dużo siedziałam. Bo i pobierałam domki, simów, ubrania, fryzury, dodatki! Nie chciałabym tego wszystkiego stracić. I mam orginalne płyty. A podczas instalowania tych aktualizacji nie były włączone Simsy, ani Program The Sims 3.
|