![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
W czasie tworzenia sima bądź zmiany wzorów na meblach, okno tworzenia nowych stylów zaczyna się ładować i.... no właśnie. Ładowanie trwa w nieskończoność; póki co przy testowaniu, czy w końcu się załączy, wytrzymałam 20 minut, bez większych postępów. Czy można to jakoś naprawić bez reinstalacji gry?
Mam sporo dodatków z neta a także używam kilku modów (awesomemod oraz kilka modów Anacha z MATY), jednak jedyną rzeczą, jaką ostatnio ściągałam i miała jakiś związek z wzorami były te wzory. Kłopot w tym, że przed feralnym odpaleniem gry zdążyłam włączyć te wzory w jeden wspólny plik poprzez sim3pe. Mam nadzieję, że się nie powtarzam; jeśli tak - chętnie przyjmę link do tematu z rozwiązaniem tego problemu ![]() Ostatnio edytowane przez Wielebny : 02.05.2011 - 13:31 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Niekiedy, gdy zmieniam wzory a coś mi w tle pracuje długo tra ładowanie tych wzorów, których jest najwięcej (np. drewna, tkanin). Przypuszczam, że u Ciebie może być podobnie, szczególnie jak sama piszesz ściągałaś nowe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Björk - chodzi o coś innego. Gdy ładują się poszczególne wzory, okno tworzenia stylu jest już otwarte - widzimy nazwy typu stylów, jest okienko z poszczególnymi wzorami. Mój problem polega na tym, że po kliknięciu na "twórz styl", zamiast załączyć okno stylu, gra utyka na jego ładowaniu i pojawia się informacja "Trwa przycinanie wzorów" czy jakoś tak. Nie można anulować akcji, obrócić sima ani nic, jedynym wyjściem jest wyłączenie gry z menadżera zadań Windowsa.
EDIT: Komunikat brzmi "Materializacja materiałów" i wygląda to tak. Ostatnio edytowane przez panna_x : 17.04.2011 - 12:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Pierwszy raz spotykam się z takim komunikatem. Może jednak spróbuj odpalić grę bez tych pobranych wzorów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|