![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ci którzy mnie znają wiedzą, że zawsze muszę spróbować swoich sił w każdej dziedzinie, ale przy tym odznaczam się słomianym zapałem. Nigdy nie umiałam budować domów w simsach, ale meblowanie wychodziło mi o wiele lepiej. Widząc, że coraz więcej osób postanawia na opublikowanie samego wykuszu, zdecydowałam się w pójść w ich ślady i przedstawić wam mieszkanie "Wirtuoz". Zaznaczam, że nie mam w tym większej wprawy i byłabym wdzięczna, gdybyście przy wyrażaniu krytyki napisali co jest nie tak. To bardzo pomaga ;D Kończę ględzić i zapraszam do oglądania;
![]() ![]() wejście ![]() "korytarz" ![]() salon ![]() salon i "korytarz" ![]() jadalnia ![]() widok z jadalni na salon ![]() kuchnia ![]() widok z kuchni na salon ![]() przedpokój ![]() przedpokój2 ![]() sypialnia ![]() sypialnia2 - łóżko ![]() sypialnia3 ![]() sypialnia4 - kącik czytelniczy ![]() łazienka ![]() łazienka2 ![]() łazienka3 ![]() rzut zakolorowane pomieszczenia mogą posłużyć jako pokój i łazienka dla dziecka Przede wszystkim przepraszam za zdjęcia, których robienie mi nie wychodzi i na bezwstydnie pusty, niewyglądający przedpokój. To tyle, zapraszam do komentowania ;]
Ostatnio edytowane przez Shannon : 17.06.2011 - 19:03 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|