![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam po długiej przerwie. Dzisiaj skończyłem projekt Schöne Moderne Haus nie wiem czy wyszedłem z wprawy, czy nie, ale mam nadzieję, że domek się spodoba i przypadnie Wam do gustu. Teraz, gdy powróciłem już po przerwie, myślę, że projekty będą przybywać regularnie. Więcej się nie rozpisuję i przedstawiam mój projekt. : D
Schöne Moderne Haus by Gregory ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki za obejrzenie. ____________ Pozdrawiam |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
-1 punkt za niemiecką nazwę. Nienawidzę niemieckiego. I przed domem stoją niemieckie samochody
![]() Wracając do domku: muszę Ci powiedziec, że bardzo udany ![]() ![]() ![]() 10
#3 |
Guest
|
![]()
Dziękuję bardzo za komentarz. Sypialnie celowo zrobiłem taką, ogólnie styl modernistyczny lecz jedynie sypialnia miała taka być. Dzięki Gio. : D
Czekam na kolejne komentarze. Ostatnio edytowane przez megasimolxd : 02.11.2011 - 19:23 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak samo jak Gio, -1 za niemiecką nazwę.
Dom jak najbardziej świetny, tylko ten basen strasznie jaskrawy i nie pasujący do stonowanego otoczenia ![]() 8/10 - nigdy więcej niemieckich nazw, please!
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ok, ale proszę nie oceniajcie nazwy!!! Macie oceniać dom a nie jego nazwę
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Sorry, że pisze ponownie, ale pomyślałem, że zapomnieliście o moim domku. Dlastego pisze ponownie, by Wam o nim przypomniec. Mam nadzieje, że Moderator się nie obrazi.
|
![]() |
#7 |
|
![]()
megasimolxd - tak, -1 punkt był za nazwę, a drugi za basen, o którym wspomniałam. Dlatego ocena 8/10. Do reszty nie mam zastrzeżeń, jest naprawdę fajnie.
Moim zdaniem nazwa częściowo wchodzi w całą prezentację, musi być adekwatna do projektu. Ale to tylko moje spostrzeżenia ![]()
![]() |
#8 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Poza tym nie mam poważniejszych zastrzeżeń ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]()
Zmieniałbym te szklane schody prowadzące na piętro, na jakieś nieprzezroczyste.
Kominek na styku okien - nie podoba mi się ten pomysł, bo kominek zasłania okna. Trzy takie same kwiatki w sypialni ustawione rzędem - jestem na nie ![]() Łazienka trochę za ciemna, ale chyba nie ma tam włączonych świateł. Nie podoba mi się umywalka umocowana do dużego lustra sięgającego do podłogi. Takie lustro nie powinno być przysłonięte. W drugiej łazience pralka czy tam suszarka przysłania okno. Otoczenie fajne - całkiem pomysłowo zagospodarowane. Domek nawet nawet ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dzieki za komentarze i czekam na kolejne
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |