![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
oto moj dom, robilam go na najwiekszej parceli ktora mozna zdobyc w edycji miasta
![]() siedzialam nad nim ok 5 godzin wiec troche sie nameczylam.. nie mam prawie zadnych nie oficjalnych dodatkow z netu bo nie umiem szukac tak wiec badzcie delikatni ![]() ![]() Stajnia: ![]() ![]() ![]() Ogrodek warzywny: ![]() Miejsce dla zakochanych (i kocurka): ![]() Dom: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PARTER: Salon: ![]() Kuchnia: ![]() ![]() Spizarnia: ![]() Garderoba dla gosci: ![]() Mini jacuzzi: ![]() Gabinet: ![]() Pralnia: ![]() Garaz: ![]() Korytarz: ![]() PIĘTRO: Korytarz: ![]() Pokoj psa i kota: ![]() Pomieszczenie z higienatorem zwierzecym: ![]() Sypialnia Simki: ![]() Lazienki- 1 dla simki, 2 dla lokaja ![]() ![]() Sypialnia Lokaja z garderoba (taka sama garderobe ma simka): ![]() Rzuty: ![]() ![]() ![]() Nie wiem tylko co wybudowac lub zrobic z prawym dolnym rogiem parceli jest tam dosc sporo pustej przestrzeni.. a wiec oceniajcie mnie ![]() Ostatnio edytowane przez distractme : 08.12.2011 - 16:34 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|