|  03.05.2012, 12:30 | #1 | 
| Creator Zarejestrowany: 18.02.2011 Płeć: KobietaPostów: 16 Reputacja: 10 |  Ranczo przy Wodospadzie by Honda Ranczo przy Wodospadzie Sunset Valley, Wodospadowa 53  CLEAN Wymagania: dom był budowany z dodatkami do Luksusowego Wypoczynku włącznie - nie ze wszystkiego korzystałam. 36x47 221 096 § / 91 784 § Działka w tej dolince kusiła mnie od dawna. Myślałam o tym, żeby wybudować na niej coś nowoczesnego z wielkimi oknami na wodospad. Tymczasem powstało małe ranczo dla hodowców koni. Oprócz samego domostwa zmieściła się tu stajnia dla dwóch koni i garaż, w którym oprócz warsztatu jest również pralnia. Mamy tu również sporą zagrodę, która może służyć za wybieg dla koni oraz miejsce do ich trenowania. Jest też ogródek warzywno-owocowy. Otoczenie wokół domu starałam się zagospodarować tak, aby sprawiało wrażenie, że cała dolinka to jedno wielkie ranczo  Z tarasu rozciąga się piękny widok na skały i Wodospad. Widoki można podziwiać również kąpiąc się w jacuzzi. Dom jest przeznaczony dla rodziny z dzieckiem – nastolatkiem. Mamy tu dwie sypialnie, dwie łazienki, salon, kuchnię, jadalnię i gabinet-biuro. Zapraszam do oglądania i nie tylko           Garaż  Taras       Zapraszam do środka     Kuchnia    Jadalnia  Salon   Łazienka na dole  Gabinet-biuro   Piętro   Sypialnia rodziców    Pokój dla nastolatka    Łazienka na piętrze   Rzuty    Budynek gospodarczy  Usytuowanie działki  Dodatki ze Store Free Store 
 Płatne store 
 Życzę miłej zabawy! Ostatnio edytowane przez Honda : 03.05.2012 - 19:26 | 
|   | 
|  | 
|  03.05.2012, 13:08 | #2 | 
| Naczelny Grafik Zarejestrowany: 26.04.2011 Skąd: Z Niemcami. Wiek: 28 Płeć: MężczyznaPostów: 2,344 Reputacja: 24 |  Odp: Ranczo przy Wodospadzie by Honda 

Ten domek jest piękny... Na telefonie nie znalazłem żadnych zastrzeżeń. No brak słów...  Na pewno pobiorę.   
				__________________  | 
|   | 
|  03.05.2012, 13:58 | #3 | 
| Admin Emeryt UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007 Skąd: Warszawa Płeć: KobietaPostów: 5,153 Reputacja: 19 |  Odp: Ranczo przy Wodospadzie by Honda 

Zacznę od jdnego zastrzeżenia, parcela nie dochodzi do drogi   Można to minimalnie poprawić w trybie edycji świata, ale wiem, że jest ciężko. A teraz już bardzo poważnie jestem pełna podziwu dla Twojego stylu i pracowitości. Wystarczy wspomnieć tylko o tym wspaniałym suficie  No po prostu świetna parcela   | 
|   | 
|  03.05.2012, 14:51 | #4 | |
| Creator Zarejestrowany: 18.02.2011 Płeć: KobietaPostów: 16 Reputacja: 10 |  Odp: Ranczo przy Wodospadzie by Honda 

Dziękuję bardzo i cieszę się, że Wam się spodobało. Cytat: 
  Nie poprawiałam jej położenia, bo jak ktoś będzie chciał to sobie sam parcelkę odrobinę przesunie. Do celów budowlanych nie było mi to niezbędne   | |
|   | 
|  03.05.2012, 15:55 | #5 | 
| Admin Emeryt UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007 Skąd: Warszawa Płeć: KobietaPostów: 5,153 Reputacja: 19 |  Odp: Ranczo przy Wodospadzie by Honda 

Nie, no ja jeszcze muszę dodać, że pięknie rozplanowałaś przestrzeń. Oczywiście dobór mebli, tekstur i kolorów - no nie mam się do czego przyczepić  Cieszę się, że do nas trafiłaś   | 
|   | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |