![]() |
#1 |
Reputacja: 21
|
![]()
Postanowiłem założyć swój temat w tym dziale, żeby podzielić się z Wami moimi historiami. To nie będzie żadne wybitne opowiadanie, ale raczej zdjęcia z krótkim opisem. Odcinki prawdopodobnie będą się pojawiały nieregularnie, bo nie mam ostatnio zbyt czasu na grę, ale postaram się coś wrzucić co jakiś czas
![]() ![]() Na dobry początek przedstawiam Wam moją simkę Julie Jones. Wyprowadziła się od rodziców w Twinbrook i przyjechała do Bridgeport, żeby zacząć nowe, dorosłe życie. Jej skrytym marzeniem jest znaleźć swoją prawdziwą miłość i założyć szczęśliwą rodzinę. Oto nasza bohaterka: ![]() ![]() ![]() Zaraz po przyjeździe Julie udała się do szpitala, gdzie udało się jej zdobyć posadę dawcy organów. ![]() Po powrocie dziewczynę odwiedzili sąsiedzi: Lily Boqu (czy jakoś tak, strasznie ma głupie nazwisko ![]() ![]() Julie szybko złapała dobry kontakt ze swoimi sąsiadami. ![]() ![]() ![]() ![]() W czasie kiedy przygotowywała dla wszystkich gofry, jej goście najwyraźniej mieli się ku sobie... ![]() ... z marnym efektem. ![]() ![]() Wieczorem Julie postanowiła się trochę rozerwać, więc wybrała się do Kujona, gdzie poznała niezwykle przystojnego Blake'a Smitha. Zaczęło się całkiem niewinnie - od wspólnego tańca. ![]() Potem było już coraz bardziej romantycznie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aż w końcu... ![]() ... oboje znaleźli się w domu Blake'a. ![]() ![]() Reszty możecie się domyślić ![]() Wiem, że tematyka może niezbyt ambitna ale przy grze, chcę się zrelaksować, tak samo jak przy robieniu tego OJSG ![]() ![]() Zapraszam do komentarzy ![]() Ostatnio edytowane przez Shiver : 06.11.2012 - 15:43 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|