![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Całkiem przypadkiem, na mts znalazłam moda, którego mam zamiar pobrać
![]() Jeśli trzy dni ciąży to za mało, możemy pobrać, np. 30 dni ciąży. Z tego co widziałam, możemy pobrać 24 godz. ciąży, 5 dni ciąży, 4 dni ciąży.. Przy którymś pisało że brak urlopu macierzyńskiego, ale to już da się załatwić ![]() Link do moda: http://nene.modthesims.info/download.php?t=391279
Jestem jaka jestem, i tego nie zmienisz. Zmieniaj co chcesz, tylko nie zmieniaj mnie. Jestem wredna dla osób, których nie lubię. Ostatnio edytowane przez Charionette : 25.01.2013 - 16:53 Powód: brak znacznika [url] w linku |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
czy ten mod chodzi z aktualizacją 1.47? Jakoś się doczytać nie mogę. :/
![]() |
#3 |
Reputacja: 26
|
![]()
Akhem, uwaga. Nowa wersja moda na ilość dni ciąży:
http://modthesims.info/download.php?t=500862 Dla wersji gry 1.55 Plik (archiwum) PregnancyMods.zip zawiera folder z różnymi wersjami moda, NALEŻY wybrać TYLKO JEDNĄ. Sprawia także, że rodzącej Simce odchodzą wody (pojawia się kałuża). Zdaje się, że większość wersji nie przewiduje urlopu macierzyńskiego ![]() Jest też opcjonalny mod na częstsze nudności i bóle w krzyżu (MoreNauseaandBackache.rar). Czy dobrze działa? Nie wiem, nie testowałam ![]() Sama natknęłam się na tego moda przy okazji aktualizowania swoich, zatem dzielę się tą informacją, a nuż się komuś przyda. Miłej gry! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Aktualnie jest to mój ulubiony mod. I powiem tak - gra z nim jest milion razy bardziej realna, bo Simki mają nawet problem z zajściem w ciąże.
![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
a jak to pobrac bo tam tylko po angielsku pisze i nic nie rozumiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |