![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiem że to nie jest związane trochę z działem ... ale mam małą proźbę ... móbłby ktoś odpowiedzieć mi na te pytania :roll: :
1. What is the URL of the Belgian EA Homepage ? 2. Which package are you most interested ? List them by order of interest 3. What is the official Dutch Sims site ? |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
chodzi ci o to by to przetlumaczyc czy sobie żartujesz??
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
slownika nie masz ?? :shock: przeciez to ... jest latwe :roll:
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak latwe to czemu nie powiecie??? Ja... nie przetłumacze bo rozumeim tylko kilka słów :oops:
|
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1. Jaki jest adres URl strony domowej belgijskiego Electronic Arts 2. Jaki dodatek najbardziej ci się podobał? Wymień je w ' ulubionej' kolejności 3. Jaka jest oficjalna duńska strona The Sims? To jakiś quiz jest? Co dają w nagrodę? Jakby rozdawali samochody, to mnie też zapisz! Heh... ![]() |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ale dalej tu czegos nie rozumiem ona powiedziala ze chyba na nie odpowiedziec a nie przetlumaczyc .... tylko po co ona pisala je po angielsku :roll:
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Pewnie właśnie chodziło jej o przetłumaczenie... Najwyraźniej się pomyliła...
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Niech ktoś zamknie ten temat...
![]() Moj ulubiony to zwierzaki na reszte nie odpowiem bo nie wiem ![]() Moge sie spytać o jendo? Czy jesteś belgijką uczacą sie duńskiego? ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Zamiast sie domyślać, o co chodziło Ewelinie, może po prostu poczekamy az sama rozwieje nasze wątpliwości :wink: :wink:
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Vega dzieki tobie mogę wygrac the sims gwiazde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|