![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiem ze podobne topici juz byly ale u mnie problem chyba jest innym
Procesor Intel 1.8 Karta gforce 32mb 400mx ram 256 Gierka po wlaczeniu czyta tak dlugo grafike jakby chciala instalowac ja od nowa. W koncu gdy zaczyna cos sie ruszac grafika sie zalamuje i w zasadzie po chwili jest postrzepiona. Pierwsze skojarzenie?? sterowniki. Zaktualizowane. Dzieje sie to samo. Wczoraj wydalem 149zl i szlak mnie trafia. Wymagania na pudelku to 700mhz wiec je spelniam. Jak mnie szlak trafi i nikt mi nie pomoze to ide oddac ten shit. Gralem juz w gry o wiele bardziej wymagajace sprzetowo i nic sie nie dzialo moze tam chwilowe zaciecia, ale ta bije wszystko. PS wylaczylem tez antyviry i firewalle |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Zaraz... a masz 100 MB na dysku wolnego? Jeżeli chodzi wolno, to może poustawiaj najniższe detale, może w tedy się coś poprawi. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
masz za slaba grafe
![]() zmien sobie na gf 4 ti to bedzie smigac ramu tez malo, sam windows zajmuje ci 50 % tego co masz wiec zeby gra dobrze chodzila musisz miec conajmniej 512 mb, najlepiej 1 gb |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
NIE PRAWDA!!! Mam 32 jutro kupuje 128mb ale na 98 se nie chciały mi simsy działaci wgrałem xp i jest ok!!! a mam podobny sprzęt
Amd duron 1,6 32 mb na karcie 256mb ram i XP z service packiem ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zapomniałem w mądrej ksiąrzece jest napisane że wymaga
2,0 precek 324 (chyba) ramu 64mb na karcie a systemy niby wszystke ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Edytuj posty.
Każda karta graficzna powyżej GF2MX jest OK (nieważne ile pamięci na karcie, byle mnie mniej niż 32M ![]() Pod win98 gra działa, ale są czasem problemy z instalacją. To że ludziom używającym win98 "coś nie działają Simsy2" najczęściej wynika z tego że ich sprzęt również pochodzi z ubiegłego wieku ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|