![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
... czyli jak zostac perfekcyjnym magikiem :-)
1. Stówrz rodzinę. najlepiej sprawdzają się jednoosobowe, ewentualnie mame z dzieckiem. 2. Zbuduj im byle jaki domek.' 3.Rizpakuj Paczkę od Tajemniczego Gościa. 4.Wyucz się na maxa logiki. (sprawdza sie kod move_objects on ale zanim skasujesz Sima zapisz grę) 5. Jedź do Abrakadabrowa i wystepuj do nabicia Magimonów na Srebrnej scenie (tam gdzie jest mum,ia) 6.Wprowadź sie do dowolnego domku w Abrakadabrowie 7.TERAZ róbn zaklęcia. najlepiej nabijaj jeszcze Magimonów. KOD NA MAGIMONY: jak znajde to dam |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
I tylko po to ten caały yemat dla mnie to jest bez sensu przecież tego się wszyscy sami nauzcą to nawet im 10 min nie zajmie!
Nie wiem po co ten temat! |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
pełno osób pyta: co? jak? kiedy? oi co chopdzi? po co? itp. więc wolę zapobiec powstawaniu kolejnycgh takich tematów.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Moim zddaniem forumowicze powinn się nauczyć smaodzielności przyznam się że na początku cały czas chciałem chciałem i chciałem ale jak tak wszyscy m,ówią to co to za gra tylko przyjemność psuje!
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja uważam że jest niepotrzebny ten cały poradnik.Już jedan dziewczyna skopiowała ze strony simstuf(chyba) poraniki do szystkich części.Ja osobiście sama do wszystkiego doszłam.Nie ma to jak samowystarczalność
|
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
pewna ilość użytkowników idzie na łatwiznę i o wszystko wypytuje na forum... zamiast poszukać na znanych stronach. D;atego wolę ten poradnik zamieścić, bo dzięki temu ograniczą się tematy typu: jak się zakwaterować w abrakadabrowie, jak zdobyc dużo magimoinów itp. PS: kod na magimony: magicbud dodaje 1000 magimonów
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ja znam stronke gdzie sciagasz specjalny prysznic do ktorego wchodzisz i masz full wszyskiego np. full towarystwa higieny glodu itp. aha na tej stronce jest jeszcze specjalna paczka w ktorej wyciagasz po 1000 magimonow 1000 innych skladnikow i nigdu to sie nie konczy mozesz miec 100000000000000000000 magimonow a i tak w paczce jeszcze bedzie kto chce adres strony niech pisze na PM
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Napisz na forum tą stronkę! Każdy skorzysta
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
QUICKSILVER TO SIE ZAŁATWIA NA STRONCE "OOO MUSZE TO MIEĆ"!
A JA ZNAM STRONKE GDZIE SIE MA NA FULL WSZYSTKIEGO! WSZYSTKIE POTRZEBY, KRYSZTAŁY, ZAKLĘCIA, SKŁADNIKI, KODY, MAGIMONY, KASE... FLINTA_RULEZZZ TEN PORADNIK JEST ZBĘDNY PONIEWAŻ BYŁO MASE TAKICH TEMATÓW! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|