Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.10.2004, 16:36   #1
Kash
Guest

Blush Poradnik Do Abrakadabry...

... czyli jak zostac perfekcyjnym magikiem :-)
1. Stówrz rodzinę. najlepiej sprawdzają się jednoosobowe, ewentualnie mame z dzieckiem.
2. Zbuduj im byle jaki domek.'
3.Rizpakuj Paczkę od Tajemniczego Gościa.
4.Wyucz się na maxa logiki. (sprawdza sie kod move_objects on ale zanim skasujesz Sima zapisz grę)
5. Jedź do Abrakadabrowa i wystepuj do nabicia Magimonów na Srebrnej scenie (tam gdzie jest mum,ia)
6.Wprowadź sie do dowolnego domku w Abrakadabrowie
7.TERAZ róbn zaklęcia. najlepiej nabijaj jeszcze Magimonów.
KOD NA MAGIMONY:
jak znajde to dam

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.10.2004, 16:38   #2
Binek
Guest

ThumbsDown ?

I tylko po to ten caały yemat dla mnie to jest bez sensu przecież tego się wszyscy sami nauzcą to nawet im 10 min nie zajmie!
Nie wiem po co ten temat!

stare 23.10.2004, 16:45   #3
Kash
Guest

Blush Odpowiedź

pełno osób pyta: co? jak? kiedy? oi co chopdzi? po co? itp. więc wolę zapobiec powstawaniu kolejnycgh takich tematów.

stare 23.10.2004, 16:47   #4
Binek
Guest

Cool hmmm

Moim zddaniem forumowicze powinn się nauczyć smaodzielności przyznam się że na początku cały czas chciałem chciałem i chciałem ale jak tak wszyscy m,ówią to co to za gra tylko przyjemność psuje!

stare 23.10.2004, 18:51   #5
Lillian
Guest

Domyślnie

Ja uważam że jest niepotrzebny ten cały poradnik.Już jedan dziewczyna skopiowała ze strony simstuf(chyba) poraniki do szystkich części.Ja osobiście sama do wszystkiego doszłam.Nie ma to jak samowystarczalność

stare 25.10.2004, 10:52   #6
Pinia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał anulka28
Ja uważam że jest niepotrzebny ten cały poradnik.Już jedan dziewczyna skopiowała ze strony simstuf(chyba) poraniki do szystkich części.Ja osobiście sama do wszystkiego doszłam.Nie ma to jak samowystarczalność
Ja też prawie zawsze do wszystkiego sama doszłam.

stare 25.10.2004, 12:29   #7
Kash
Guest

Blush Ale...

pewna ilość użytkowników idzie na łatwiznę i o wszystko wypytuje na forum... zamiast poszukać na znanych stronach. D;atego wolę ten poradnik zamieścić, bo dzięki temu ograniczą się tematy typu: jak się zakwaterować w abrakadabrowie, jak zdobyc dużo magimoinów itp. PS: kod na magimony: magicbud dodaje 1000 magimonów

stare 25.10.2004, 16:18   #8
Shady
Guest

Domyślnie

ja znam stronke gdzie sciagasz specjalny prysznic do ktorego wchodzisz i masz full wszyskiego np. full towarystwa higieny glodu itp. aha na tej stronce jest jeszcze specjalna paczka w ktorej wyciagasz po 1000 magimonow 1000 innych skladnikow i nigdu to sie nie konczy mozesz miec 100000000000000000000 magimonow a i tak w paczce jeszcze bedzie kto chce adres strony niech pisze na PM

stare 25.10.2004, 19:56   #9
Pinia
Guest

Domyślnie

Napisz na forum tą stronkę! Każdy skorzysta

stare 26.10.2004, 14:10   #10
Magi
Guest

Domyślnie

QUICKSILVER TO SIE ZAŁATWIA NA STRONCE "OOO MUSZE TO MIEĆ"!
A JA ZNAM STRONKE GDZIE SIE MA NA FULL WSZYSTKIEGO! WSZYSTKIE POTRZEBY, KRYSZTAŁY, ZAKLĘCIA, SKŁADNIKI, KODY, MAGIMONY, KASE...
FLINTA_RULEZZZ TEN PORADNIK JEST ZBĘDNY PONIEWAŻ BYŁO MASE TAKICH TEMATÓW!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania