Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.01.2005, 14:29   #1
KubuS
Guest

Question Dyrektor szkoly prywatnej ma mnie gdzies !!!

Sluchajcie jest taki glupi problem. Moja simka (nastolatka) ma ogromne pragnienie zeby dostac sie do szkoly prywatnej. Ma ocene +6 :-/ I kiedys zaprosilem dyrektora zjadla obiad oprowadzilem go po domu itd. i mialem juz u niego 80 pkt. Ale nagle nawet nie wiem gdzie dyrek zniknal..... I teraz jak dzwonie po dyrektora to pisze: PRZYJADE O17:00. Ale nie przyjezdza i mozna dzonic 100 razy a i tak nie przyjdzie. Rodzice Tej simki sa juz emerytami (jesli to ma cos do rzeczy). I jak mam spelnic to pragnienie ???? ZA TO JEST AZ 3500PUNKTOW??? :-( Prosze was pomozcie mi...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.01.2005, 14:42   #2
czolka
Guest

Domyślnie

Dyrektor jest troche niedopracowany w tej grze niestety. Znikną bo sie nudzil on tak znika. wydaje mi sie ze chyba powinienies sie przeprowadzic moze to cos pomoze bo albo to jest wina dzialki albo rodziny. ale jestem pewna ze taki temat juz byl wiec sobie poszukaj a napewno znajdziez jakies konkretne rozwiązanie

Szczeslwego nowego roku
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 16:38   #3
Xia
Guest

Sad

Cytat:
wydaje mi sie ze chyba powinienies sie przeprowadzic moze to cos pomoze bo albo to jest wina dzialki albo rodziny.
to nic nie daje ja już próbowałam do mnie wogule dyrek nie przyjeżdża wysiada i wsiada spowrotem
A jak raz już przyjechał to znikł ;(
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania