Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.01.2005, 21:30   #1
pinek swinek
Guest

Sad powrot do przeszlosci

mam pewnien problem... wlaczam gre i chce grac pewna rodzina, pojawia mi sie okienko ze zdjeciem rodziny (wszyscy w komplecie), wszystko jest ok, ale niestety jak juz jest moja rodzinka to niestety gra nie uruchamia sie w tym czasie co skonczylam grac tylko duzo dni wczesniej i musze wszystko od nowa zrobic - na zdjeciu moj sim ma juz zone i dzieci, a jak gra sie wlacza to dopiero organizuje wesele.... :/ nie jest to problem z zapisaniem gry bo zapisywalam ja kilka razy podczas grania
czy dodatki moga powodowac "takie cos"???
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.01.2005, 21:45   #2
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Czy tak zdarzyło ci się tylko po jednym wyjściu z gru i sejvovaniu czy już kilka razy? Bo kiedyś tez tak miałam, ale cofnęło mnie o jakieś 20 dni grania i zdarzyło się to tylko jednorazowo. Powodu nie znam, ale ja poczekałam te 20 dni...no cóż...Nie wiem czy to może być przez dodatki ale w moim przypadku tak nie było bo wtedy jeszcze nic nie ściągałam.

Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 18.01.2005 - 21:50
Lapis_Lasuli jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.01.2005, 21:56   #3
pinek swinek
Guest

Domyślnie

dzieki za odpowiedz:]
kurcze jak mowisz ze tobie tez sie tak zdazylo to niefajnie bo nie chce mi sie wszystkiego od nowa robic...ale chyba bede musiala..
jak narazie to pierwszy raz ale nie wlaczalam gry jeszcze raz teraz sprobuje moze to tylko tak cos sie popsulo jednorazowo.. oby
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.01.2005, 11:55   #4
Guralka
Guest

Domyślnie

Ile masz miejsca na dysku z systemem? Gra potrzebuje za każdym razem kilkaset dodatkowych MB na zapis gry. Jeżeli masz go za mało, to po prostu gra ci się nie zapisze, choć nawet tego nie zauważysz.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.01.2005, 15:16   #5
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Cytat:
Napisał Guralka
Ile masz miejsca na dysku z systemem? Gra potrzebuje za każdym razem kilkaset dodatkowych MB na zapis gry. Jeżeli masz go za mało, to po prostu gra ci się nie zapisze, choć nawet tego nie zauważysz.
Możliwe...w moim przypadku jednak ilość wolnego miejsca na dysku nie gra roli bo miałam i mam go dość dużo Czasem i tak sie zdarza
Lapis_Lasuli jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania