Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.01.2005, 15:28   #1
Kasia-Barbie
Guest

Domyślnie Muchomory dla dzieci

Nie wiem czy był już taki temat, ale nigdzie nie mogłam go znaleźć...
Już wiem co zrobić, żeby dzieci zdobyły pył wróżek, szmocze łuski i smocze łzy (sama to odkryłam) ale ciągle nie mogę znaleźć muchomorów dla dzieci. Nie mogą nic kupować z nikim rozmawiać w miasteczku... jedynym sposobem jest na zdobycie (podkreślam) JEDNEJ sztuki muchomorów to jak dziecko wyciągnie z magicznej skrzyni. Gdzie mogę znaleźć więcej muchomorów??? ;(

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.01.2005, 15:52   #2
Maga
Guest

Domyślnie

A więc takich tematów już troche było ale ci odpowiem i można ten temat zamknąć.Muchomory dla dzieci i dorosłych zdobywa sie zadarmo tak:Musisz usiąść na tym stołeczku-grzybku.Nie pojawia sie odrazu tylko za jakis czas.Gdzies na działce.

stare 13.01.2005, 16:36   #3
Shady
Guest

Domyślnie

a łuski to mozna zdobyc czeszac smoka a pyl wrozek musisz kupic takie cos podobne do pudelka z zabawkami i tam w tym pudelku pobaw sie to wrozki zgubia pylek a ty bedziesz mogla podniesc
a lzy to chyba smokowi trzeba cos przykrego zrobic albo cholernie go uszczesliwic
wiecie placz albo łzy szczescia

stare 13.01.2005, 18:42   #4
Iceyy
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kasia-Barbie
Już wiem co zrobić, żeby dzieci zdobyły pył wróżek, szmocze łuski i smocze łzy (sama to odkryłam)
Wooow, ales ty mądra! A patrząc na tój nick.... ekhmm... nie, ja już nic nie mówię.

stare 14.01.2005, 14:49   #5
Kasia-Barbie
Guest

Domyślnie

Chodzi o grzybek w magicznym miasteczku? Cóż siadałam tam i czekałam na pojawienie się grzybów na działce, ale nic się nie działo.

stare 14.01.2005, 15:40   #6
Maga
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kasia-Barbie
Chodzi o grzybek w magicznym miasteczku? Cóż siadałam tam i czekałam na pojawienie się grzybów na działce, ale nic się nie działo.
Nie.Chodzi o grzybek który można kupic w trybie kupowania.Jest to krzesełko.Jak wejdziesz w trybie kupowania do krzesel i do + to powinnaś tam takiego grzybka znalezdz.Kup go i na nim siadaj.Po jakimś czasie pojawia te sie muchomorki.

stare 23.01.2005, 14:10   #7
Tajga
Guest

Domyślnie

Apropo tych zaklęć dla dzieci,czy ktoś je wszystkie odkrył ? jeśli tak no to czy są
podobne czy takie same jak dorosłych?

stare 23.01.2005, 14:49   #8
ania500
Guest

ThumbsUp

Cytat:
Napisał Kasia-Barbie
Nie wiem czy był już taki temat, ale nigdzie nie mogłam go znaleźć...
Już wiem co zrobić, żeby dzieci zdobyły pył wróżek, szmocze łuski i smocze łzy (sama to odkryłam) ale ciągle nie mogę znaleźć muchomorów dla dzieci. Nie mogą nic kupować z nikim rozmawiać w miasteczku... jedynym sposobem jest na zdobycie (podkreślam) JEDNEJ sztuki muchomorów to jak dziecko wyciągnie z magicznej skrzyni. Gdzie mogę znaleźć więcej muchomorów??? ;(

mi wyrastało pełno muchomorów w ogrodzie i dzieci to zrywały już dokładnie nie pamiętam jak to było bo teraz gram w the sims2

stare 25.01.2005, 08:28   #9
Meginia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Tajga
Apropo tych zaklęć dla dzieci,czy ktoś je wszystkie odkrył ? jeśli tak no to czy są
podobne czy takie same jak dorosłych?

Są podobne jak dla doroslych, kilka innych, np. kaluzonik, wyrób ciasta....

stare 06.02.2005, 18:52   #10
Kasia-Barbie
Guest

Domyślnie

ja też gram teraz w simy2, ale dzięki Wam zdobyłam wszystkie czary dla dzieci

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania