Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 17.01.2005, 11:03   #1
Liar
Guest

Arrow Odcinek 1

Ostrzegam, że to moje pierwsze fotostory, i proszę o wyrozumiałość. No i ten odcinek może być nudnawy, ponieważ jhest to dopiero wprowadzenie...

Niedawno wprowadziłam się do nowego domu. Przed chwilą rozpakowałam ostatnie walizki. Poszłam do sypialni i zapaliłam światło. Ujrzałam stare meble z rodzinnego domu przykryte białym prześcieradłem. Otworzyłam szafę i wsadziłam pierwszą walizkę. Gdy podniosłam drugą walizkę wydała mi się cięższa. Potrząsnęłam ją, coś tam zaklekotało. Otworzyłam walizkę, z której wypadła książka. Położyłam się na łóżku i dokładnie obejrzałam okładkę. Widniał na niej piękny, pozłacany napis "Pamiętnik". Otworzyłam go na pierwszej stronie.

Było tam napisane granatowym długopisem "Amy Jonson, Aleja Simowa 112, 96-093 Miłowo". Pamiętam jak dostałam ten pamiętnik od Mamy. Odłożyłam pamiętnik na półkę i oparłam się o ścianę. Zaczęłam rozmyślać o moim dzieciństwie. Byłam ładną dziewczyną...

W szkole wszyscy chłopcy za mną szaleli. Byłam ogłoszona najładniejszą dziewczyną w klasie. Byłam z siebie dumna. Co do chłopców. Nie miałam chłopaka, nigdy nie mogłam się zdecydować, który będzie najlepszy.

Często przychodzili do mnie aby zobaczyć jak mieszkam... Mama zawsze witała ich gorącym kakao i ciasteczkami! ( ) Jak byłam mała dziewczynką, w przedszkolu bawiłam się z chłopcami w dom. Chodziłam do nauczycielki, która była moją mamą, aby mój przyszły mąż mógł mi się oświadczyć. Zawsze chciałam przeżyć to naprawdę... Lecz już mi się nie uda. Nie mam nikogo, ani Mamy, ani Taty, Babci i Dziadka też nie. Rodzice zginęli w pożarze wywoławnym przez nieodpowiedzialnego sprzątacza...

Po ich śmierci musiałam jakoś zarabiać, lecz nikt mnie nie przyjął. Musiałam kraść aby przeżyć. Pamiętam, że pewnego dnia jakiś chudy facet przyłapał mnie na podkradaniu jedzenia. Myślałam, że to policjant, więc uciekałam. Ale on mnie złapał, i powiedział, że szuka kogoś do pracy. Zgodziłam się. Od tamtego czasu rozwija się moja kariera przestępcza...
Zadzwonił budzik! Pora przygotowywać się do pracy! Szybko zbiegłam na dół do kuchni i zrobiłam tosty z serem. Przed domem juz stał samochód i trąbił. Wleciałam jak tornado do łazienki.

Poprawiłam fryzurę, założyłam czapkę i wsunęłam ręce w rekawiczki...

---------------------------------------------------------------

Jak już pisalam - jest nudne...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania