![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć!
Mam problem z moja rodzinką. A raczej z zaspokajaniem potrzeby głodu ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja mialem cos podobnego...
u mnie podzialalo jak kupilem nowa lodowke.. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy dobrze rozumiem... Ale nie możesz zamawiać jedzenia jak masz zapełnioną lodówke. Dopiero jak się skończy możesz zadzwonić lub zamówić produkty. Dlatego nie martw się, poczekaj aż żarcie się skończy.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No ale jej sie skonczylo zarcie i nie moze zamowic, ja tak to zrozumialam. A moze bys pojechala do centrum i tam bys sprobowlaa kupic
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Spróbuj je kupić na paraceli publicznej, bądź kup nową lodówkę. Albo zaspokajaj głód pizzą xD
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Niestety, kupiłam nową lodówkę i teraz jak dzwonie, to zamiast -90$ w kosztach jedzenia jest....-300 ileś :/ A w centrum dzieje się to samo.
tak się zastanawiam, bo gdzieś przeczytałam, że dodatki z Internetu mogą zepsuć grę... Ściagnęłam ostattnio bałwanka z oficjalnej strony the Sims 2 - może to przez niego? ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
bałwanek z oficjalnej strony nie mógł Ci popsuć gry.
Coż... jeśli masz zapasy w lodówce to kupując jedzenie możesz to tylko "dopełnić". Jak lodówka będzie pusta to będziesz mogła kupić więcej jedzenia niż jak jest do połowy pełna ![]() Nie wiem czy dobrze zrozumiałam problem....
-Sorry, I'm late. -That's okay, time doesn't exist. Ostatnio edytowane przez Profesor Parker : 06.02.2005 - 15:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Właśnie o to chodzi, że nie mogę sobie "dopełnić". nie mogę W OGÓLE kupić jedzenia ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No to pozostaje Ci kupienie nowej lodówki...
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Służba w domu gwiazdy | Lori | The Sims 1: Rozszerzenia | 17 | 25.11.2003 21:30 |