![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
do zaklecia potrzebuje czarne roze wiem jak je zdobyc trzeba byc gwiazda ale czy mozna je sciagnac z neta jak tak to prosze o link
ps: kiedys ktos mi napisal i podal link zebym sobie sciagnal maszyne ktora daje czarne roze, wiec ja sciagnelem i jak na nia kliknelem to dostalem wszytskiego po 100 (masla, czarnych roz, wosku itd) ja takiej maszyny nie chcem , chcem tylko roze poniewaz reszte to ja umiem zdobyc ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To co napisałeś/aś niezgadza się ze sobą.Żeby mieć zaklęcie z czarnymi różami to trzeba mieć Gwiazdę a skoro jej niemasz... to niemorzesz miec zaklęcia z czarnymi różami!
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no jak nie ... pytam sie czy ktos wie skad moge zsciagnac czarne roze do zaklecia bo slyszalem ze mozna , mam dodatek gwazda
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
O sorry ja to na odwrót zrozumialam.Myślałam że szukasz Gwiazdy do ściągnięcia.
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jak chcesz ściągnąć je z internetu, to ja przynajmniej nie trafiłam na taką stronkę, były tylko na jednej stronie grzybki które jak się dotknie to wszystkie składniki dodaje. Jak chcesz to możesz sobie gotowe czary ściągnąć. Ostatnio edytowane przez Róża : 15.02.2005 - 19:00 |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Czy czasem nie założyłaś już raz takiego tematu ?
Jak by co ... http://sims.kelsha.net/magic4.html#toadstool - grzybek (daje po jednym, więc nie ma problemu ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mogl bys przeciez gwiazda zostac. Ten wielbiciel przychodzi jak masz tylko trzy gwiazdki. A to przeciez proste zdobyc te trzy gwiazdki
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Znalazłam. Czarne róże są tu http://devoted.to/SIMale/
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
jak zdobyc czarne roze | psiulka | The Sims 1: Rozszerzenia | 11 | 23.02.2004 12:52 |
Czarne róże | Ayla | The Sims 1: Rozszerzenia | 4 | 10.01.2004 22:37 |
Czarne Róże | adamsikowicz | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 28.12.2003 20:18 |