|
|
#1 |
|
Guest
|
Cze mam problem z sokami.
Mam od niedawna The sims abrakadabra i niewiem jak sim może wypić sok np: z czarnego bzu? Pomóżcie! PS: proszę nie zamykać tego tematu dopóki nie znajdzie się odpowiedź! Plisssssssssssssssssssssssssss! PS2: Wiecie kiedy kópiłem balię w której można te soki wytwarzać to gnomy z ogródka pobiegły tam i zaczęły się kompać.Później chodziły tak jak by były pijane więc Balię musiałem wsadźić na drugie piętro które zrobiłem u Nowaków! HEHEHe!!!!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Najpierw musisz kupic sobie "takie cos do przechowywania butelek z sokami"(znajdziesz to w rozne, a potem wszystkie- tak mi sie zdaje
). Nastepnie sim musi wyprodukowany sok odlozyc do "tego czegos", a potem klikajac na "tym czyms" bedziesz mogl kazac simowi, aby napil sie(lub nalał) danego soku. P.S. Przepraszam za niekonkretne okreslenia, ale ja tego nie uzywam .ad. PS2. One zawsze tak robia... nic sie potem nie dzieje(przynajmniej u mnie) i nie musisz odstawiac bali na gore
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
to była chyba nazwa winoroślowy barek winowy czy jakoś tak
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
O dzięki wam!
A jakie są składniki do soku przez który sim jest duchem? |
|
|
#5 |
|
Guest
|
POt ropuch i jeszcze dwie rzeczy ale ich nie pamiętam.Jeżeli już jeden raz ten nektar 'uważyłeś' to powinien byc w księdze kucharskiej jak nie to wrzucaj pieniądze do automatycznej wróżki jak masz szczęście to powinna ci dać przepis.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
pot ropuchy + winogrona + winogrona i masz magiczny nektar - powinien być zielony
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ale i tak dzięki! |
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Witam !
@ppp - Jeżeli założyłeś wątek o piciu soku przez simów, to nie pytaj w nim o to, jak zrobić sok, przez który sim stanie się duchem. Założ nowy wątek i tam zadaj takie pytanie, choć najlepiej byłoby gdybyś troszkę poszukał. Dzięki założeniu nowego wątku, osoba, która będzie szukała informacji o soku, który czyni sima duchem, będzie miała ułatwione zadanie. Na forum będzie większy ład i porządek. Cytat:
Ponieważ temat zawarty w wątku został wyjaśniony, zamykam ![]() Pozdrawiam ! :cl: Ostatnio edytowane przez PeB : 25.04.2005 - 16:44 Powód: Dodatek |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|