Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.11.2005, 15:44   #1
+pati+

Reputacja: 10
ThumbsUp Zmiana ubrania...

Siema ludzicka!!
Znacie moze jakiś kody lub coś innego na to aby małe dzieci mogły sie przebierać?? (nie te od raz po urodzeniu lecz te troche strasze) Buźka

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.11.2005, 16:35   #2
Paulusia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał +pati+
Siema ludzicka!!
Znacie moze jakiś kody lub coś innego na to aby małe dzieci mogły sie przebierać?? (nie te od raz po urodzeniu lecz te troche strasze) Buźka
Hej! Ja robie w ten sposób, że dorosły sim jedzie do sklepu kupuje tam troszke ubrań i wraca do domu. W domu należy kupić dla dzieci stolik do przebierania i dorosłym simem kliknąć na nim wybierając opcję zaptojektuj ubranie dla...... Następnie dajesz zmień ubranie. I już!! To jest mój sposób jeśli czegoś nie rozumiesz to pytaj :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2005, 17:56   #3
+pati+

Arrow

Cytat:
Napisał Paulusia
Hej! Ja robie w ten sposób, że dorosły sim jedzie do sklepu kupuje tam troszke ubrań i wraca do domu. W domu należy kupić dla dzieci stolik do przebierania i dorosłym simem kliknąć na nim wybierając opcję zaptojektuj ubranie dla...... Następnie dajesz zmień ubranie. I już!! To jest mój sposób jeśli czegoś nie rozumiesz to pytaj :*

Ok, ja nie kumam jednego-kupiuje stolik do przebierania (jaki??) i klikam zaprojektuj ubranie dla...?? Mi sie nic nie pokazuje takiego, chyba, ze mówimy o innym stoliku. Odpisz
stare 01.11.2005, 18:08   #4
Ellien
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał +pati+
Ok, ja nie kumam jednego-kupiuje stolik do przebierania (jaki??) i klikam zaprojektuj ubranie dla...?? Mi sie nic nie pokazuje takiego, chyba, ze mówimy o innym stoliku. Odpisz
Żeby móc przebierać małe dziecko na tym przewijaku ściągnij patch z www.thesims2.ea.com/update. Żeby go ściągnąć musisz mieć oryginalną wersję The Sims 2 i zarejestrować się na tej stronie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2005, 18:11   #5
bzykol
Guest

Domyślnie

nie prawda, wcale nie trzeba meic zadnych patch'ow. przynajmniej ja nic takiego nie mam. Poprostu mam kupione tez ubranka dla dziecka i przy nacisnieciu doroslym simem na ten stolik do rpzewijania pojawia sie tez opcja zaprojektuj ubranie...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2005, 18:40   #6
+pati+

Wiecie co....nie kumam was...A moge to zrobić, nie ściągając, żadnego Patcha.???
stare 01.11.2005, 18:44   #7
kartofelq
Guest

Domyślnie

Możesz jak najbardziej. Kup poprostu ten 'przewijak' [jest w kategorii dla dzieci w innych], niech któryś z rodziców pojedzie do miasta i kupi jakieś ubranie dla dziecka, a potem gdy wróci kliknij na ten 'przewijak' i tam będzie opcja 'zaprojektuj ubranie dla...'.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2005, 18:45   #8
smart_blonde
Guest

Domyślnie

przeciez na tym stoliku do przewijania mozna i projektowac i przebierac w normalne ciuchy. jest taka opcja jak przebierz w pizame i w ubranmie codzienne.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.11.2005, 18:47   #9
+pati+

Cool

Cytat:
Napisał Weronika
Możesz jak najbardziej. Kup poprostu ten 'przewijak' [jest w kategorii dla dzieci w innych], niech któryś z rodziców pojedzie do miasta i kupi jakieś ubranie dla dziecka, a potem gdy wróci kliknij na ten 'przewijak' i tam będzie opcja 'zaprojektuj ubranie dla...'.

Ale jak ordzic jedzie do miasta-sam. To on chyba nie może kupować dla dzieci ubrań tylko dla siebie nie??? Czy sie myle....
stare 01.11.2005, 18:49   #10
smart_blonde
Guest

Domyślnie

moze kupowac dla wszusykich w kazdym wieku
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania