Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.02.2005, 18:21   #1
paulaa
Guest

Post bycie idolem... :/

no więc tak.. jestem idolem..nie wiem ile to gwiazdek.. 3 bodajże.. no i stoje.. już drugi raz mnie cofali na karierowicza, a ja nie wiem co mam zrobić... wszystko co potrzeba mam (przyjaciół-gwiazdy, kondycje itp.) no i śpiewałam sobie w karaoke, próbuje coś nagrać no i nic prosze pomóżcie.. co mam robić.. z góry dzięki za odpowiedzi

Ostatnio edytowane przez paulaa : 16.02.2005 - 14:56

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.02.2005, 10:11   #2
Maga
Guest

Domyślnie

Nieda się go pozbyć.Kamerdyner go wyprasza a jak masz Abrę to rzadziej przychodzi.

stare 15.02.2005, 14:07   #3
paulaa
Guest

Grin :)

Cytat:
Napisał Maga
Nieda się go pozbyć.Kamerdyner go wyprasza a jak masz Abrę to rzadziej przychodzi.
eh dzięki.. niestety nie mam Abry :/ mój komp to w sumie już grat więc ciesze się ze gwiazda mi chodzi. probowałam nawet dzwonic na policje kilka razy, ale akurat jak przychodzila policjanta moj fanatyk opuszczal moja posiadlosc i konczylo sie na opieprzu policjantki :/ najgorsze jest wybieranie rzeczy ze smietnika przez niego , fu...

stare 17.02.2005, 14:07   #4
Maga
Guest

Domyślnie

Zadzwoń po kamerdynera.Zazwyczaj wyprasza wielbiciela.

Odp. na twoje drugie pytanie.Musisz czesciej cos w dzielnicu showbiznesu robic.(tak mi sie wydaje juz dlugo w gwiazde niegralam)

Ostatnio edytowane przez Maga : 17.02.2005 - 17:20

stare 26.02.2005, 13:41   #5
Simfanka#1
Guest

Excl ja chyba...

...chyba mialam jakis sposob...zaraz zaraz...jak juz masz trzy gwiazdki to musisz chyba duzo razy uzywac tego samego obiektu(nie pamietam jaki to) i bardzo mozliwe ze cie awansuja bez uzywania tych wyzszych obiektow - ja probowalam i nagle mnie awansowali tak o a potem to juz sbie wyczarowalam piec gwiazdek i wszystko bylo ok no ale jak nie masz abry... :/

stare 07.03.2005, 12:30   #6
Leilá
Guest

Domyślnie

hmmmmm....kurzę...nie pamiętam tego sposobu,ale jak mi się przypomni,to EDIT.

stare 08.03.2005, 15:19   #7
AsianStar
Guest

Domyślnie

Bodajże trzeba było cały czas wchodzić na zrobienie zdjęć do reklamy. Ale niewiem czy na 100% bo w to dawnoooo :unsure: nie grałam

stare 08.03.2005, 19:55   #8
Cocaine
Guest

Domyślnie

O co wam chodzi z tym Kamerdynerem, przecież w treści jest zawarta prośba o wytłumaczenie jak przejsć dalej w karierze. Staraj się jeździć jak najczęściej do dzielnicy showbiznesu, przede wszystkim nie przejmuj się upadkami!

stare 09.03.2005, 12:45   #9
Maga
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kara_kara
O co wam chodzi z tym Kamerdynerem, przecież w treści jest zawarta prośba o wytłumaczenie jak przejsć dalej w karierze.
Gdy pierwszy raz odpowiadałam w tym temacie pytanie było jak pozbyć się Fanatyczneko Wielbiciela.Potem paulaa zedytowała posta i zadała nowe pytanie.Już teraz rozumiesz dlaczego była mowa o kamerdynerze?

stare 09.03.2005, 17:12   #10
Guralka
Guest

Domyślnie

Ciekawe... znalazłam temat z odpowiedzią. Czy to nie dziwne? polecam www.google.pl

a dla autorki tego tematu to (szczególnie posty usera Cornelia):

http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=503

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania