![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
...Mam oryginalne TS2 na studiach i oryginalną 2ójke...I pokazuje mi sprawdzanie czy jest zaaktualizowane poczym występuje błaczy coś i pisze że isntalacja został przerwana co mam robić???(wychodzi to w TS na studiach)Mam zainstalowaną łatkę
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
przypadkiem przy pliku objects.package?
mialam idenrtycznie. proponuje zaisntalowac wszytsko od nowa. http://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=72 <-----dzial o NS |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mam ten sam blad, zrobilem to co napisales Karo ale nie pomoglo. Masz jeszcze jakies pomysly?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Też tak miałam. W momencie, kiedy gra chciała aktualizować i trzeba wcisnąć "ok" wzięłam ctr+alt+del i wyłączyłam to. Gra działa
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Można jeszcze najpierw spróbować zainstalować najnowszego patcha do TS2 a dopiero potem zainstalowac TS2 NS. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Możesz jeszcze odinstalować TS2 , po czym zainstalowac od nowa TS2 a potem TS2 NS.Wtedy przy sprawdzaniu nie będzie problemu , bo łatki nie będzie a TS2 NS sama ją zainstaluje. Ostatnio edytowane przez Karo : 11.03.2005 - 20:45 |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Przerwanie instalacji nie ma nic do tego. O moim problemie jest calkiem inny post, gdzie jest wszystko wyjasnione. Jak widac instaacja nie ma z tym nic wspolnego, a jedynie dodatki.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Na "effects.package". Wczesniej zreinstalowalem TS2, ale po tym zamiast zainstalowac TS2 NS zainstalowalem jeszcze patcha CD [16mb]. Mam jeszcze raz odinstalowac i zainstalowac TS2 i potem TS2 NS ale juz bez patcha?
A wczoraj jeszcze zrobilem to co pisalas Małgo$, ale po wejsciu w gre, po pojawieniu sie tego filmiku przedstawiajacego simsy gra sie wieszala i wyskakiwal jakis blad w ktorym nic nie pisalo i bylo tylko ok (zwykle okno z takim czerwonym krzyzykiem w kolku przedstawiajacym blad, mozna bylo tylko ok dac) Czlowiek kupil sobie oryginal i pograc niemoze ![]() PS. Ten najnowszy patch to jaki? HELP ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten problem opiera sie na tym ze pierwsza wersja patcha nie byla zaaktualizowana do TS2NS. Dlatego wyskakuje ten blad. Polecam jeszcze raz sciagnac PAtcha i zainstalownie gry. Mi pomoglo!!
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|