![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Siemka to jest moje drugie opowiedanie troche pierwsze mi nie wyszło ale sie postaram żeby to wyszłojka najbardziej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odcinek 1. Przedstawienie postaci; To jest Eryka.Wychwuje samotnie córkę z którą jest bardzo zżyta. Nigdy nie rozstają sie na krok wszytsko razem. Mąż Eryki umarł przez zamordowanie. ![]() To jest natomiast córka Eryki,Sandra. Kocha szkołe,uczy sie wzorowo i zawsze pomaga swojej matce. ![]() Uwielbiają te same kolory,te same potrawy poprostu obydwie siebie warte ![]() Mają swój ulubiony pokój gdzie przesiadują godzinami i rozmawiaja o sprawach sercowych,domowych,szkolnych o wszystkim! ![]() ...Lecz ostatnio coś między nimi sie stało.Eryka zaczeła sie dziwnie zachowywać. Nic jej nie bawiło,prawie wogule nie rozmawiałą z córką. i to sprawiło żę pewnego dnia sie pokłuciły. -mamo czy ty wogule wiesz że ja jestem w domu? -wiem kochanie o co ci chodzi? -o to że ostatnio nic cie nie obchodzi!przychodze ze szkoły mówie ci o dobrych ocenach a ty nic! czy ja sie w tym domu nie licze? -przestań!nie mam zamiaru słuchać jak sie użalasz!nie denerwuj mnie! ![]() Eryka szła chwiejnym krokiem ku dzwiom. -Mamo dobrze sie czujesz? Sandra nie usłyszała odpowiedzi. Odrazu gdy eryka wyszła z kuchni,Sandra usłyszała upadek. Pobiegła szybko do pokoju a na ziemi leżałą jej matka. Całą sina,drżałą z zimna... ![]() C.D.N Co bedzie dalej? Co stało sie z matką Sandry? To wszystko jush w nastepnym odcinku! i jak sie podoba? ![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Co osiągnęliście bez kodów? | [email protected] | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 72 | 29.11.2011 19:59 |