Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.03.2005, 13:10   #1
_Elisha_
Guest

Post Help :(

Simsy 2 miałam juz dawno dawno (jak jeszcze nie mialam neta itd) i chodzily bez zarzutu... Teraz wzielo mnie na to zeby zrobic Fotostory, posciagalam pare dodatkow, uruchamiam gre, wszystko super fajnie, do momentu robienia rodzinki . Zrobiłam nastolatke, chcialam zrobic doroslego kliknelam (np) na spodnie i gra sie wylaczala :1smutny: :1smutny: :1smutny: . I tak bylo kilkanascie razy, przy tym gra sie wylaczala razem z kompem i komp uruchamial sie ponownie . Nawet w Warsztacie nie dalo sie nic robic. Wywalilam gre, zainstalowalam ponownie, urochomilam warsztat (juz bez dodatkow) porobilam sobie kilka dodatkow, chce zrobic wlosy.... Warsztat scial sie tak jak simy wczesniej :\. Uruchamiam Simsy 2 zrobilam bez problemu dwoje nastolatkow, chce zrobic doroslego klikam na bielizne... GRA ZNOWU SIE POPSULA ;(;(;(.

Juz sama nie wiem ;(;(. Moze to przez neta (chociaz watpie), nawet jak powylaczalam wszystkie niepotrzebne programy w tle, to tez sie tak robilo :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: .

A kiedys chodzilo tak ladnie, plynnie itd.... To nie jest na pewno wina RAM, procesora czy karty graficznej.

... ;(;(;(
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.03.2005, 13:23   #2
Lord Voldemort
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał aniaby
Simsy 2 miałam juz dawno dawno (jak jeszcze nie mialam neta itd) i chodzily bez zarzutu... Teraz wzielo mnie na to zeby zrobic Fotostory, posciagalam pare dodatkow, uruchamiam gre, wszystko super fajnie, do momentu robienia rodzinki . Zrobiłam nastolatke, chcialam zrobic doroslego kliknelam (np) na spodnie i gra sie wylaczala :1smutny: :1smutny: :1smutny: . I tak bylo kilkanascie razy, przy tym gra sie wylaczala razem z kompem i komp uruchamial sie ponownie . Nawet w Warsztacie nie dalo sie nic robic. Wywalilam gre, zainstalowalam ponownie, urochomilam warsztat (juz bez dodatkow) porobilam sobie kilka dodatkow, chce zrobic wlosy.... Warsztat scial sie tak jak simy wczesniej :\. Uruchamiam Simsy 2 zrobilam bez problemu dwoje nastolatkow, chce zrobic doroslego klikam na bielizne... GRA ZNOWU SIE POPSULA ;(;(;(.

Juz sama nie wiem ;(;(. Moze to przez neta (chociaz watpie), nawet jak powylaczalam wszystkie niepotrzebne programy w tle, to tez sie tak robilo :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: .

A kiedys chodzilo tak ladnie, plynnie itd.... To nie jest na pewno wina RAM, procesora czy karty graficznej.

... ;(;(;(
mi sie wydaje że to przez neta może masz wirusu
ja bym ci proponowała wywalić grę z dodatkami i że wszystkim związanym z simsami dwa i później zainstalowaćź i nie ściągać dodatków z neta powinna zadziałać

edit:
a może poprostu masz popsuty komp
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 13:32   #3
_Elisha_
Guest

Domyślnie

nie, kompa na pewno nie mam popsutego (biedny dopiero roczek ma ), hmm moze to wirus chociaz antyvirus by go wykryl musze pokombinowac jeszcze :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 13:35   #4
Lord Voldemort
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał aniaby
nie, kompa na pewno nie mam popsutego (biedny dopiero roczek ma ), hmm moze to wirus chociaz antyvirus by go wykryl musze pokombinowac jeszcze :wacko:
antywirus moze nie wykryć wszystkich wirusów bo cał czas są nowe może śćiąg nową baze wirusów ja ściągam cały czas i mam blokode antywirusowam więc nie musze się obawiać i jeszcze nigdy nie miałam takiego problemu
no raz z daemonem nie działała mi gra ale to nie to samo
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 13:49   #5
_Elisha_
Guest

Domyślnie

no ja mam na bierzaco uaktualnienia wiec nie wiem ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 13:53   #6
Lord Voldemort
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał aniaby
no ja mam na bierzaco uaktualnienia wiec nie wiem ;(
ale wirusa nawet jak masz na bierząco możesz złapać i może go nie wykryć skaner przecież oni po drugiej stronie dodają do bazy wtedy kiedy się o nim dopwiedzą a tak wogule to mógł wirus rozwalić antywirus ja tak miałam wogule nic nie wykrywał a był dobry a przed tym resetował się komputer jak skaner dochodził do wirusa teraz już nie mam takich problemów ale może tobie rozwalił wirus antywirus

Ostatnio edytowane przez Lord Voldemort : 24.03.2005 - 13:56
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 16:07   #7
Ametyzd
Guest

Domyślnie

A może spróbuj nie robić dodatków??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 07:22   #8
_Elisha_
Guest

Domyślnie

nio ale z moich dodatkow zrobilam tylko oczy i one ladnie wchodzily a jak chcialam zrobic wlosy to lipa ;( odinstaluje wszystko powywalam i sprobuje OSTATNI raz ;( (nawet jak dom wczoraj robilam to tez mnie wywalilo;()
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania