![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Teraz szukam plaży do domku mieszkalnego (jest ona na tym obrazku ) no i przezroczystych ścian szukałem wszędzie gdzie się dało ale nie ma. Na tej nie mieckiej stronce nie poszukałem bo niemieckiego sie nie zna. Pomocy!! ;(
Nie hotlinkuj zdjęć ! przeczytaj regulamin. jest na głównej stronie. na górze. Bruno Ostatnio edytowane przez Bruno : 08.05.2005 - 17:26 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Na stronie modthesims.com wpisz w wyszukiwarke glass i tam ci sie pojawia szklane przedmioty,np.sciany i okna
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ale czy mi sie tylko wydaje czy ta stronka (modthesims.com) nie działa? xP
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja też chce plaże!!Help!
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Plaża to tylko pokrycie terenu, może poszukajcie na www.thesims2.com |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
PATRA11 - NIE PISZ POSTA POD POSTEM
napisala Emma Watson i napisala 2 posty ... Patra poszukaj sobie pokrycia terenu piasku, bo ten, ktory jest oryginalnie w grze, to lipa. Na gorze dzialu masz linkarnie - przejzyj sobie te strony |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
pokrycia terenu na plaże są na stronie Justy !!!!!! tylko nie pamietam jaka to była... moze ktos zna/pamieta
![]() EDIT: ZNALAZŁAM !!!! http://www.justa-web.de/ wchodzisz w Downloads i na samym dole - Ground covers -i tam w większości sa wody które moga być na plaże... ale taka konkretna plaża jest w ...006 Ostatnio edytowane przez gott : 08.05.2005 - 19:10 |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|