Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.03.2005, 22:22   #1
riccoss
Guest

Arrow Awanse...

Zastanawialem sie nad jedna rzecza... mam dwa simy ktore pracuja w branzy ARMIA, zaczynali jako insrtruktorzy musztry, obecnie sa astronautami... mam spelnione kolejne warunki ktore mi zadano... co dalej??? jest jeszcze jakas posada nad astronauta? bo juz bylem w pracy chyba z 6 albo 7 razy i awansu nie widac...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.03.2005, 22:27   #2
rainne
Guest

Domyślnie

hm... nad astronautą jest jeszcze generał... sprawdź na wszelki wypadek, czy masz ywstarczającą liczbę przyjaciół. pamiętając, ze liczba w nawiasie to ilość, którą jeszcze potrzeba
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.03.2005, 08:04   #3
kes
Guest

Domyślnie

w tych nowych simsach trzeba jeszcze miec wysoki poziom aspiracji gdy sie idzie do pracy, jak pojdziesz na platynowym ze wszystkimi wymogami z awansem problemu byc nie powinno
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 08:51   #4
mar(tunia)
Guest

Domyślnie

Sprawdz ocenę pracy. jesli jest żółta albo pomarańczowa (nie daj Boze czerwona), to awansu na pewno nie dostaniesz. Ocena moze sie obniżyć, jesli bedziesz przychoidził w zlym nastroju do pracy, albo w ogóle do niej nie chodził.

Ja mam problemik. Otóż mój sim nie moze iść do pracy. Samochód pojawia sie i za 1 min. simową znika. CO SIE DZIJE??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.03.2005, 19:58   #5
Cocaine
Guest

Domyślnie

Ściągnij sobie multi purpose painting i nie musisz się niczym martwić
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2005, 12:19   #6
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał riccoss
Zastanawialem sie nad jedna rzecza... mam dwa simy ktore pracuja w branzy ARMIA, zaczynali jako insrtruktorzy musztry, obecnie sa astronautami... mam spelnione kolejne warunki ktore mi zadano... co dalej??? jest jeszcze jakas posada nad astronauta? bo juz bylem w pracy chyba z 6 albo 7 razy i awansu nie widac...
Można także trochę pooszukiwać . Wystarczy wpisać bool... Cheats (wszyscy wiedzą, o który chodzi??), kliknąć wraz z shiftem na gazecie i tam są wszystkie poziomy aktualnej kariery.... Można sobie wybrać... Są tam także nagrod zawodowe.
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania