![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zastanawialem sie nad jedna rzecza... mam dwa simy ktore pracuja w branzy ARMIA, zaczynali jako insrtruktorzy musztry, obecnie sa astronautami... mam spelnione kolejne warunki ktore mi zadano... co dalej??? jest jeszcze jakas posada nad astronauta? bo juz bylem w pracy chyba z 6 albo 7 razy i awansu nie widac...
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
hm... nad astronautą jest jeszcze generał... sprawdź na wszelki wypadek, czy masz ywstarczającą liczbę przyjaciół. pamiętając, ze liczba w nawiasie to ilość, którą jeszcze potrzeba
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
w tych nowych simsach trzeba jeszcze miec wysoki poziom aspiracji gdy sie idzie do pracy, jak pojdziesz na platynowym ze wszystkimi wymogami z awansem problemu byc nie powinno
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Sprawdz ocenę pracy. jesli jest żółta albo pomarańczowa (nie daj Boze czerwona), to awansu na pewno nie dostaniesz. Ocena moze sie obniżyć, jesli bedziesz przychoidził w zlym nastroju do pracy, albo w ogóle do niej nie chodził.
Ja mam problemik. Otóż mój sim nie moze iść do pracy. Samochód pojawia sie i za 1 min. simową znika. CO SIE DZIJE?? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ściągnij sobie multi purpose painting i nie musisz się niczym martwić
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10