Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.03.2005, 15:50   #1
Calthaniel
Guest

Domyślnie Światło w domu.

Mam nastepujacy problem: buduje dom, ok jest wybudowany, oczywiscie w srodku jest bardzo ciemno, robie okna i drzwi, wszystko wstawione, a tam ani troche swiatla... kiedys probowalem zrobilem dom (same sciany) i tam na kazdym jednym metrze (?) no dobra fragmencie sciany zrobilem okno, a momo to ten dom dalej byl jak egiski grobowiec... -______- jest jakis sposob na normalne swiatlo? :\
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.03.2005, 15:57   #2
Maga
Guest

Domyślnie

Chyba niema żadnego innego sposobu tylko kupić światła.Ja też tak mam i nawet jak wszędzie mam tylko okna to naturalnego światła za żadne skarby nie dostanę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 15:59   #3
Korinthiana
Guest

Domyślnie

Tez tak mialam przy starej karcie graficznej... ;( Radze zmienic karte graficzna albo stery do niej, ale sadze ze stery nie zalatwia przoblemu :\ A tak przy okazji jak mamy ci pomoc jesli nie podales swoich parametrow kompa... Pokombinuj cosik w ustawieniach grafiki... Pomoze, ale gra bedzie sie okropnie ciac...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 17:21   #4
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Może po prostu zmień coś w opcjach grafiki?? Jest tam taka opcja i trzeba ją włączyć. Po tym powinno wszystko dobrze chodzić.
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 17:24   #5
cornelia15
Guest

Domyślnie

To samo maialm i tez sie wsciekalam ale w opcjach grafiki ustawilam na wysokie i wsyzstko jest wyrazne i neima ani centymetra czeogs zamazanego i nawet jak wstaweie okna to z ich ilosciom pomieszczenie staje sie jasniejsze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 18:02   #6
kes
Guest

Domyślnie

ja tak mam, ale tylko w opcji budowania. gdy normalnie gra sie toczy wszystko jest ok. czy mimo to mam cos nie tak z karta graficzna?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2005, 11:12   #7
simomanka
Guest

Domyślnie Też o to pytalam na tym forum

Kupowanie światla to nie jedyny sposób na światlo w dzien. Wchodzsz na opcje/grafika światlo (czy jakos tak) i dajesz na wysokie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2005, 14:40   #8
KubuS
Guest

Domyślnie

No niestety to też mnie strasznie denerwuje w The Sims 2- te ciemności. Jedyny sposób na ten problem, to zakupienie duuuuużej ilości lamp, co przeszkadza w kierowaniu simem :/ Chcieliśmy tak jak w prawdziwym życiu- to mamy :]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2005, 12:36   #9
tyrtok
Guest

Domyślnie

Ja też tak miałem. Budowałem dużo okien ale potem sobie pomyślałem że dam sobie światła w domu, bo przecież jak sie będą cały dzień paliły to nic się nie stanie (oprócz wyższego rachunku, ale kody zaradzą ). Ok ale przecież nie będę ciągle grał na kodach. Daję jasne podłogi. Gdy już umeblowałem i zaczynam grać to już było jasno jak powinno.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.03.2005, 14:25   #10
Monika1
Guest

ThumbsUp

Cytat:
Napisał Cälthäniël
Mam nastepujacy problem: buduje dom, ok jest wybudowany, oczywiscie w srodku jest bardzo ciemno, robie okna i drzwi, wszystko wstawione, a tam ani troche swiatla... kiedys probowalem zrobilem dom (same sciany) i tam na kazdym jednym metrze (?) no dobra fragmencie sciany zrobilem okno, a momo to ten dom dalej byl jak egiski grobowiec... -______- jest jakis sposob na normalne swiatlo? :\
Ja też tak mam!Próbowałam wszędzie wstawić lampy,ale dalej było ciemno.
I znalazłam sposób.Zamiast ścian stawiam płoty i jest bardzo jasno,tylko łazienka jest zrobiona ze ścian.Może to nienajlepszy sposób,ale simy jakoś żyją,przynajmniej jest bardzo ekologicznie
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania