![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pisze bo nie znalazłam takiego tematu. Przy tworzeniu rodziny, z lewej strony z boku są ich twarze. Niestety ja mam tylko niebieskie kwadraciki. Gdy jestem sobie na otoczeniu to są same dachy. A gdy wgrywam dodatki to w grze zamiast obrazka np. obiektu także jest niebieski kwadracik. Zrobiłam formata, myślałam że to pomoże ale nic z tego. Niech mi ktoś -pomoże. Proszę was bardzo ! :1smutny: :1smutny: ;( ;(
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
i ta sama stara śpiewka, nowe sterowniki do karty graficznej masz?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
tak mam ale to i tak jest ciągle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hm.............. Z tego co kiedys pamiętam to chyba właśnie masz za "nowe" sterowniki do karty..... Chyba tmusisz sobie wgrać jakieś starsze. Z tego co ja pamiętam... Ale niech lepiej wypowiedza sie eksperci
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmm.
Ja żeby mieć twarze to musialam kupić lepszą kartę graficzną. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mam dokładnie to samo. Nie widze ubrań, fryzur, zdjęć twarzy simów, a jak robię zdjecie to są czarne kwadraty
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
mam stare i nowe i nei wiem jakie ale mój wujek ma taką samą karte i mu wszystko dobrze chodzi ja już też się przyzwyczaiłam ale ja już tak nie chce ;( ;( ;( ;( ;(
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
To napewno coś z kartą, chyba, że są jakieś tymczasowe błędy w grze. A masz z giełdy, czy oryginalną?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
najpierw było zgiełdy i było tak samo, a teraz mam oryginał i też jest to samo ja tak myślałam że gdy bede mieć oryginał to bedzie lepiej ale jednak nie ;(
chcę dodać że na początku odkąd tą grę miałam to były ściany widoczne ale potem tak już jioe było ![]() Ostatnio edytowane przez Kladź : 06.06.2005 - 17:56 Powód: zapomniałam cvzegoś |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
sory że post za postem ale moja koleżanka ma 5 letni komputer i ma wszystko gorsze ja mam 2 letni i jest spox niedawno ściągnełam sterowniki ale one nic nie dały więc czekam na kogoś kto pomoże mi rozwiązać problem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|